Zespół weselny - orkiestra weselna - zespoły weselne - weselny Lublin Warszawa

Księga gości zespół muzyczny (weselny) Avis

dodaj wpis o zespole muzycznym avis

Autor: Wiola i Karol 19.08.2017 r.

Zdecydowanie polecam!!!!!!! Zespol Avis spisał sie na medal, młodzi i gości bardzo zadowoleni. Zespół zabawiał gości, muzyka dopasowana do każdej kategorii wiekowej, biesiady przy stołach na wesoło! Sprzęt, oświetlenie na wysokim poziomie! Daje 10/10 pkt, BRAWO :)

Autor: Marta i Rafał 2.05.17

Kochani ! jak zwykle zrobiliście szał na weselu, o kurczakach mówią nawet babcie :) Jesteście niesamowici, zaraziliście swoją energią wszystkich gości. Bardzo Wam dziękujemy i będziemy polecać zawsze !!! Pozdrawiamy

Autor: Kinga i Przemek 11.06.2016

Dziekujemy za wspaniale poprowadzenie naszego wesela! Jestescie cudowni! Macie piekne glosy, taka naturalna radosc z bycia na scenie, swietnie gracie- wszyscy goscie byli zachwyceni i tanczyli od samego poczatku do bialego rana. Nie wyobrazamy sobie lepszej orkiestry na nasze wesele. Mam nadzieje do zobaczenia kiedys, gdzies. Wspaniali ludzie ❤

Autor: Tamara

Serdecznie dziękuję za wspaniałe przyjęcie, które nie byłoby możliwe bez was :) tryskacie niesamowitą energią i radością życia. Tak trzymać :) http://brillant-oktawa.pl/

Autor: Marlena I Piotr 04.09.2012

Chcielibyśmy Wam raz jeszcze bardzo podziękować za niezapomniane zabawy weselne i miłą współpracę. Z Waszą pomocą udało nam się mieć wspaniałe i niezapomniane wesele. Wszyscy się wspaniale wybawili, zintegrowali i choć wesele było dawno, to do tej pory nasi goście Was chwalą przy każdej okazji:) Serdecznie Was każdemu polecamy, dziękujemy i życzymy powodzenia w przyszłości:)

Autor: Justyna i Krzysiek

Z całego serca dziękujemy Zespołowi Avis za...i tu może rozpocząć się lista mnóstwa pochwał, nie tylko z naszej strony, ale także naszych Gości Weselnych pod Waszym adresem. Jesteśmy zachwyceni i ciągle pod wrażeniem zabawy i radości jaką Nam zapewniliście. Pełen profesjonalizm, dopasowanie repertuaru, świetne zabawy, które zachwyciły wszystkich i mocne brzmienia, które były dodatkową niespodzianką. Dzięki Wam nasze wesele, które odbyło się tydzień temu było wyjątkowe. Wszystkim Narzeczonym polecamy Zespół Avis!!!

Autor: Łukasz i Arleta

Super Zespół. Pełen profesjonalizm. Zabawa przednia. Wszyscy goście zadowoleni. Ogromna różnorodność repertuaru. Dzięki zespołowi Avis nasze wesele było takie jak chcieliśmy. Polecamy wszystkim ten Zespół. Pozdrawiamy. 06.06.2015.

Autor: Agata i Marcin

Zespół AVIS najlepszy pod sloncem!!! Jesteśmy bardzo zadowoleni, ze wybralismy akurat Was, lepszego wesela nie mogliśmy mieć, a wszystko dzięki Wam( świetne oczepiny, zabawy, różnorodna muzyka, po prostu miód malina):-) goście chwalili i świetnie się bawili, to bylo wesele takie jakie sobie wymarzylismy:-) gorąco polecam ten zespól i dziękuje ze byliście z nami !;) 07.06.2015 Agata i Marcin

Autor: Ania i Wojtek

Co tu dużo pisać jesteście ZAJEBIŚCI! Goście mega zadowoleni, często Was wspominają. Znajomi, którzy już zaplanowali swoje wesela żałują, że wcześniej na Was nie trafili. A ci co jeszcze nie planują, już wiedzą, że chcą tylko Was :) Szacuneczek za rockowe i metalowe kawałki! DZIĘKUJEMY, ŻE 23.05.2015 BYLIŚCIE Z NAMI!!!

Autor: Ania i Damian

Dziękujemy za bardzo udaną imprezę :-) Nasze wesele odbyło się w "lany poniedziałek" 6.04.2015 i każdy z gości twierdzi, że było to najlepsze wesele na jakim byli. Dzięki wielkie za cierpliwość do niesfornych gości ;-). Super zabawa i świetny kontakt z uczestnikami wesela :-)

Autor: Magdalena i Mariusz

Dziękujemy bardzo za wspaniałą zabawę:)! Nasze wesele odbyło się w Warszawie w lipcu 2014r. w Hotelu Lord. Zespół świetnie grał i bawił gości, cieszymy się że zapewnialiście oprawę muzyczną na naszym weselu, polecamy wszystkim:)pozdrawiamy

Autor: Kamila i Krzysztof

Mieliśmy tę przyjemność że zespół AVIS grał na naszym weselu dwudniowym 20-21.09.2014 r nieopodal Sieradza(woj. łódzkie) Wszyscy wspominają nasze wesele w samych superlatywach, Zabawa do samego rana do ostatku sił. Goście byli zachwyceni zespołem i każdy dopytywał się gdzie znaleźliśmy ten doskonały zespół :)Pełen profesjonalizm, muzyka grana dla każdego i wiele atrakcji i zabaw dla gości ;)Polecamy w 100% :) W każdym bądź razie Dziękujemy bardzo za oprawę muzyczną naszego wesela:)Jakbyśmy mieli wybierać ponownie byłby to niezmiennie zespół Avis. Taniec kurczaków THE BEST;)

Autor: Aneta i Robert

Wesele 12.07.2014 Dębica moi kochani jeszcze raz serdecznie dziekujemy za pełen profesjonalizm za tak wspaniałą zabawe za miły kontakt przed weselem i w trakcie, jestescie świetni robicie to z zamiłowania, to widac i czuc ten klimat, szukalismy długo ale nie żałujemy powt

Autor: Patrycja

Srdecznie podziękowania dla zespołu Avis. Wesele w Liliowym Stawie Małachowo Złych Miejsc. Nasi Goście powaleni na kolana. Nie chcieli wyjść z wesela. Muzyka na 6 z plusem, dobra zabawa na 6 z plusem, wasza osobowość jako ludzi na 6 z plusem.Jesteście poprostu najlepsi. Jedno co możemy Wam obiecać na pewno u nas jeszcze zagracie. Nie wiemy jeszcze na jakiej uroczystości, ale na pewno się zobaczymy. W najbliższym czasie doslemy fotki z wesela. Podziękowania ślą Patrycja i Robert wspólnie z wszystkimi uczestnikami wesela. GNIEZNO:)

Autor: Żaneta i Marcin

Serdecznie dziękujemy za wspaniałe Wesele z zespołem AVIS. Nasz ślub odbył się 09.08.2014r. Zespół jest w pełni profesjonalny, zarówno pod względem muzyki, zabawiania gości( zabawa z kurczakami-HIT, romowa z teściem też super:D) ,jak i pod względem zachowania i kultury. POLECAM !! I marzymy o tym żeby pobawić się z Wami na czyimś weselu!! Byliście cudowni;) jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI!!

Autor: ANIA

Już po weselu przy Waszym akompaniamencie, było super...Profesjonalizm, poczucie humoru i umiejętniość kontaktu z wszystkimi...cała sala Wasza....

Autor: Daniel

ZAJEFAJAN ORKIESTRA PRZY KTÓREJ SIE MAEGA WYBAWIŁEM W LILIOWYM STAWIE KOLO GNIEZNA MEGAAAAAAAAAAAAAA ZESPÓL KTÓRY BARDZO POLECAM MIMO IZ SA Z LUBLINA

Autor: Agnieszka&Oktawian

Dziękujemy za fantastyczną oprawę muzyczną naszego wesela!!! Pełen profesjonalizm, poczucie humoru i wysoka kultura osobista członków zespołu AVIS - polecamy :)

Autor: Honorata i Kamil

Nasze wesele odbyło się 31.05.2014 r. Oprawą muzyczną zajął się zespół AVIS. AVIS to pełen profesjonalizm: duża różnorodność utworów, wspaniała atmosfera, fajny kontakt z Gośćmi, pomysłowość i zabawa do białego rana!!! My i Nasi Goście jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy AVIS wszystkim którzy poszukują SUPER ZESPOŁU :)

Autor: Kinia

Wielu słów nie potrzeba aby podziękować za dobrą imprezę - jesteście ZAJEBIŚCI!!!! a my z Wami bawiliśmy się ŚWIETNIE!!! Dziękujemy za niezapomniane wrażenia i gorąco Was polecamy :) Pozdrawiamy Kinga i Damian "KO"

Autor: Milena i Paweł

Zespół AVIS grał na naszym weselu 24.05.2014r. dostarczył nam niesamowitych EMOCJI, MUZYKI I ZABAWY ! Tego co się działo na imprezie nie da się opisać to trzeba przeżyć razem z Nimi! Zespół jest naprawdę wyjątkowy, piękny wokal damski z muzyka graną na żywo przez chłopaków oraz oryginalne prowadzenie wesela nadały imprezie charakteru. Gorąco wszystkim polecamy.

Autor: Kamila i Nikodem

Avis to wspaniały prezent na nasze wesele -przypadek i strzał w dziesiątkę. Znakomita profesjonalna, muzyka,tworząca niepowtarzalny klimat. Inteligentny dowcip, świetna zabawa. Zespół tworzą wspaniali ludzie. Ciepli i niezwykle kontaktowi, potrafiący wyczuć życzenia gości. Super!!!!!!!

Autor: Przemek

Bardzo pozytywni ludzie, studni

Autor: Ewelina

Ewelina i Mirosław. "Jest miejsce na Sanem, niezwykłe, wybrane, przez przodków dostojnie Dubieckiem nazwane. Gdzie gniazdo Krasickich, rodu przemożnego i miejsce urodzin poety wielkiego. Siedziba stara, z dawien założona a pośród drzew wielkich w parku rozsiądziona. Dziś zamek cały nadobnie pobielon, choć przez przebudowy gdzieniegdzie odmienion. A gościom rad będzie, tem, co zawitają, bo progi dubieckie szumno zapraszają". Dziękujemy całemu zespołowi za wyśmienitą zabawę, zapraszamy częściej na podkarpacie:)

Autor: Katarzyna i Krzysztof

14 Lipca 2013 r. gościliśmy na naszym weselu zespół AVIS. Odpowiedzialność, umiejętności, poczucie humoru oraz pasja z jaką gra zespół zachwycił wszystkich gości i młodszych i starszych. Zespół AVIS - to idealny wybór, oprawa muzyczna na najwyższym poziomie! W repertuarze hity z polskiej i zagranicznej sceny muzycznej. Pełen profesjonalizm i doświadczenie w pakiecie! Zespół sprawił, że nasze wesele będzie niezapomniane. Chcielibyśmy serdecznie podziękować za perfekcyjną organizację imprezy, klimat, repertuar i wykonanie! Współpraca z Wami to najlepsza decyzja! Pozdrawiamy! Katarzyna i Krzysztof

Autor: Aldona i Przemek

13 lipca 2013r. graliście na naszym weselu i dziękujemy Wam za niezapomniany dzień. My i nasi goście jesteśmy pod ogromnym wrażeniem prowadzenia wesela, jakości Waszego sprzętu, wokali (szczególnie dużo ciepłych słów usłyszeliśmy o pani Marcie), różnorodności repertuaru i tego, że można bez żadnych obaw oddać w Wasze ręce ten najważniejszy w życiu dzień:) Mieliśmy dużo obaw czy można dobrze bawić się na weselu bez disco polo, ale poradziliście sobie bez zarzutu i znaleźliście kawałki dla cioć i wujków, ale też dla przeważającego u nas młodszego pokolenia. Dziękujemy jeszcze raz i gorąco polecamy każdemu:)

Autor: Magda i Adam

6 lipca 2013 mieliśmy ogromną przyjemność gościć zespół AVIS na naszym weselu - lepiej wybrać nie mogliśmy! Bawiliśmy się do białego rana! Konferansjerka na najwyższym poziomie, humor, doskonały wokal, te światła, efekty....ten POWER....rety moglibyśmy tak jeszcze długo wymieniać! KOCHANI - Bardzo Wam dziękujemy!!! Podsumowując POLECAMY i jeszcze raz POLECAMY!

Autor: Ania i Jarek

Lepszego zespołu nie mogliśmy sobie wymarzyć, waszej pracy nie da się opisać słowami, byliście cudowni. Pozdrawiamy i dziękujemy!!!!!!!!! z całego serca polecamy innym, naprawdę warto

Autor: Kasia i Andrzej

Kochani wiedziałam, że jak zwykle dacie czadu, ale u nas przeszliście samych siebie :))) Jesteście najlepsi, wspaniali i wiedziałam, że między innymi dzięki Wam będzie to niezapomniane wesele :) Tak było goście zachwyceni...cóż jak tylko Was poznaliśmy nie wyobrażałam sobie tego dnia bez Was! Robicie niespotykane show i a przy tym cudowni z Was ludzie :) Dziękujemy za to, że 1.06.2013 będzie się naszym gościom i nam kojarzył ze wspaniałą zabawą :)Ściskamy Was mocno i do zobaczenia i następnych weselach. Buziaki Kasia i Andrzej

Autor: Kasia i Andrzej

Kochani przeszliście samych siebie. Wiedziałam, że jesteście najlepsi, ale to co zrobiliście u nas było rewelacyjne. Goście i my świetnie się bawiliśmy. Poza oprawą muzyczną, efektami specjalnymi jesteście po prostu super utalentowanymi, serdecznymi ludźmi. Dziękujemy z całego serca za tak wspaniałą oprawę muzyczną, za serce i duszę, które wkładacie w to co robicie. Było megaaa. 1.06.2013 to dzień, którego między innymi dzięki Wam nie zapomnimy my i nasi goście.Do zobaczenia mamy nadzieję na następnych weselach :))) buziaki Kasia i Andrzej

Autor: Kasia i Maciek

24.05.2013 mieslismy przyjemosc goscic zespol Avis na naszym weselu.Jestesmy zachwyceni i chcecilbysmy zlozyc ogromne podziekowania dla calej grupy oraz dla prowadzacego Pana Atrura.Od naszych gosci dostalismy same pozytywne opinie na Wasz temat,niektorzy nawet wzieli do Was kontakt:)Serdecznienie dziekujemy za niezapomniana zabawe,Bedziemy polecac wszystkim!

Autor: Kasia i Rafał

27.04.2013 Po szybkim rozpoznaniu rynku... nikomu oprócz zespołu Avis nie powierzylibyśmy oprawy muzycznej naszego wesela.Nie wyobrażamy sobie tej uroczystości bez zespołu Avis. Szczerze polecamy i serdecznie dziękujemy za nietendencyjne i niezapomniane wesele oraz nietuzinkową - ekstra muzykę.

Autor: Stanisław

Znakomity zespół! Przede wszystkim niesamowita kultura. Wyrażenie "zespół grywający po weselach" nie ma tutaj odniesienia. To w pełni profesjonalni, bardzo wrażliwi i niesamowicie utalentowani muzycy! Są warci każdych pieniędzy! Nad ranem wciąż w Waszych uszach pozostaną niezapomniane dżwięki......

Autor: Kasia i Michał

20 kwietnia 2013 zagrał na naszym weselu Avis. Aż trudno opisać jak bardzo Gościom Weselnym i Nam podobał się Zespół. Grali fantastycznie, oczepiny niezapomniane, śmieszne i z gustem! Goście byli pod wrażeniem wszystkich członków Zespołu, szczególnie zapamiętamy Perkusistę;) Wszystko na najwyższym poziomie i z klasą. Dziękujemy jeszcze raz zespołowi Avis za niezapomniane wrażenia, wspaniałą zabawę i gorąco polecamy! Kasia i Michał

Autor: Dominika i Krystian

Zespół Avis grał na naszym weselu w kwietniu ubiegłego roku. Decyzja o wyborze Avisu była strzałem w dziesiątkę. Goście bawili się znakomicie, a samo wesele było dla nas wyjątkowe i niezapomniane. Wiele piosenek w wykonaniu Avisu brzmi dużo lepiej niż w oryginale! Jeszcze raz dziękujemy, pozdrawiamy i polecamy!!

Autor: Tomek

bawiłem się w rytmach waszej muzyki do tej pory mam w uszach rytmy piosenek granych na weselu, jesteście najlepszą kapelą na wesele którą można sobie wymarzyc gorąco was polecam każdemu kto organizuje wesele, pozdrowienia Tomek polecam domki letniskowe

Autor: Weronika i Radek

Grali u nas 19.01.2013 trzy dni po a nas dalej bolą nogi a gością szumi w głowie ich muzyka. Dziekujemy za wszystko było...nie ma takiego słowo bo super to za mało. Jeśli nie macie jeszcze zepsołu to brać telefony w ręke i dzwonić:D Jeszcze raz wielkie DZIĘKI:) i pozdrawiamy serdecznie:)

Autor: gosia

Witam. Przypadkiem natknęłam się na Wasz zespół i muszę przyznać, że jesteście świetni. Macie piękne wokale i super muzykę. Gratuluję i życzę dalszych sukcesów:) Pozdrawiam;)

Autor: Basia i Michał

Było suuuuper!:) Avis grał na naszym weselu 13.X.2012 r. Świetna muzyka, aranżacje oraz wodzirejstwo:) Goście się śmieją do dziś, że nawet bez alkoholu z parkietu by nie schodzili :) DZIĘKUJEMY! i polecamy wszystkim ...

Autor: Kasia

Na naszym weselu też zagrał zespół AVIS. Grali świetnie i trzymali poziom do samego końca zabawy. Wszyscy goście chwalili sobie muzykę i konferansjerkę pana Artura. Do tego fajne oczepiny, muzyka grana między stołami i profesjonalne podejście zespołu. Jak na lubelskie warunki jest to dość drogi zespół, ale solidnie zapracowali na każdą złotówkę, więc warto. Dziękujemy za świetną zabawę! [url=http://www.misiasty.pl]moderowany katalog stron[/url] moderowany katalog stron

Autor: Agnieszka i Wojtek

Wybór zespołu Avis był strzałem w dziesiątkę:) Świetny repertuar, wokal, gitara, perkusja, bardzo fajne prowadzenie zabawy, efekty specjalne (sztuczny dym, bańki, światła) tworzące cudowny klimat wieczoru, wysoka kultura osobista zespołu. Jesteśmy pod wrażeniem:) Dla wszystkich zastanawiających się nad wyborem -nagrania na stronie nie oddają tego co zespół daje z siebie na żywo:) Bardzo dziekujemy! 06.10.12

Autor: Daria i Michał

Serdecznie dziękujemy za to, że nasze wesele będziemy nie tylko my, ale nasza rodzina oraz znajomi bardzo dłuuugo wspominać. Z całego serca dziękujemy Pani Marcie za to, że mogła zaśpiewać na naszym weselu - głos przecudowny!!!!! Dziękujemy całemu zespołowi za wspólną zabawę - ps. "Łap oddech" tudzież "Wlazł kotek na płotek" :-D DZIĘKUJEMY 29.09.2012

Autor: Rebert

Witam. Byłem na weselu znajomego i słyszałem ich na żywo. Świetni są, chcę żeby zagrali na moim weselu :) 

Autor: Patryk&Basia

Witamy Mija tydzień od naszego wesela (21.09.12) i musimy przyznać, że dopiero powoli zaczynają powracać nam funkcje życiowe po tych wszystkich atrakcjach muzycznych, które dostarczył nam zespół AVIS!!! Powiemy dwa słowa...........BRAK SŁÓW!!! Dzięki chłopakom i oczywiście MARCIE nasze wesele było wyjątkowe i to nie dlatego że my tak mówimy, tylko tak uważają goście którzy się na nim bawili:-) Każdy z członków zespołu zasługuje na słowa uznania: Artur - za świetne poprowadzenie imprezy, zdolności muzyczne i pozytywną energię jaką zaraża innych ludzi; Sebastian - za połamane pałeczki od perkusji, podziurawiony werbel i powykrzywiane talerze od "soczystego" grania:-); Kuba - za MEGA solówki na gitarze i ładny męski wokal; Marta - za przepiękną i czystą barwę głosu. Wszystkie utwory były grane w niepowtarzalnym klimacie i z "pazurem", zaś takie kawałki jak "Metallica - Enter Sandman" i wiele innych w wykonaniu AVIS zasługują na pochwały. Goście bawili się świetnie i cały czas pytali/pytają…..”gdzie ich znaleźliście??” Dziękujemy raz jeszcze AVIS za sprawienie iż nasze wesele było wyjątkowe i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję bawić się na imprezach z waszym udziałem. Pozdrawiamy! B&P

Autor: M

Witam, mieliśmy zaszczyt bawić się na Weselu Kasi i Szymka 22 września 2012. Zesp

Autor: slawek

Świetny głos Pani Marty... tylko słuchać i słuchać. Polecam zespół. www.zespolymuzyczne.net

Autor: Dominika i Kamil

Zespół rewelacyjny grał na naszym weselu 15.09.12. Super poprowadzili nasze wesele :), zarówno My jak i goście byli zachwyceni, polecamy Zespół Avis wszystkim, którzy lubią dobrą zabawę do białego rana :). Bardzo wam dziękujemy!!!! Dominika i Kamil

Autor: Ola i Maciek

Zespół Avis grał na naszym weselu 8 września i z całą pewnością było to najlepsze wesele na jakim byliśmy. Chłopaki spisali się super, wspaniale grali i potrafili porwać gości do zabawy, nawet tak opornych jak Pan Młody :) Oczepiny wspaniałe, muzyka świetna, której dopełnieniem była "Łza dla cieniów minionych", przy której nasze gardła zostały zdarte :) Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i mamy nadzieję na niejedno spotkanie! P.s. Serdeczne pozdrowienia dla gitarzysty Kuby, którego rockowe solówki zwalały gości na kolana :)

Autor: Agata i Przemek

31.08.2012r. zespół AVIS grał na naszym weselu. Spisali się na medal. Dzięki nim, najważniejszy dzień w naszym życiu był jeszcze bardziej wyjątkowy. Wszyscy bardzo chwalili sobie muzykę (nawet te bardzo wybredne osoby). Jedynie czego żałuje to, ze tak szybko się zakończył ten wieczór, że tak mało mogłam potańczyć bo wiadomo, że Państwo Młodzi tego dnia są zabiegani. Mam nadzieję, ze będę miała jeszcze okazję pobawić się w Waszym towarzystwie, będę namawiać wszystkich bardzo gorąco do wyboru właśnie Was! Pozdrawiamy gorąco Agata i Przemek

Autor: Klaudia i Bartek

Zespół super. Grał na naszym weselu 25.08.2012 r. i dosłownie porwał gości, którzy spędzili na parkiecie 12h i wcale nie mieli dość, a to chyba jest najlepsza rekomendacja. Oczepiny i zabawy w trakcie wesela Avis prowadził z humorem i smakiem, było też parę fajnych niespodzianek. Serdecznie polecamy - zespół dla tych, którzy lubią dobrą zabawę do samego rana (goście przy nich na pewno nie usną!!!).

Autor: Tamara

21 lipca 2012 roku gościliśmy na naszym weselu zesp

Autor: Paweł operator-kamery

Witam Serdecznie. To ja zacznę troszkę inaczej. Jako że nie jestem Waszym klientem a miałem tą przyjemność pracować z Wami na dwóch imprezach weselnych (Nieporęt Magnacka) chcę troszkę dodać od siebie dla innych potencjalnych klientów, nie będzie to reklama ale szczera opinia, z uwagi że bywam na weselach dość często i mam jakby duże doświadczenie z różnymi zespołami to jednak zespół Avis zostawił u mnie najlepsze wspomnienia dobrej zabawy, cała ekipa zespołu to naprawdę fajni zabawni ludzie którzy są zainteresowani dobrą zabawą nastrojem i pomysłem aby ten jedyny najważniejszy dzień Młodej Pary był w 100% udany, mówi się że z wesela goście pamiętają tylko jedzenie i zespół, muszę sprostować i powiedzieć że po występie zespołu Avis goście będą pamiętać tylko zespół. Nie jest to tylko granie dla zasady jak w 90% robią inne zespoły, Avis gra, Avis bawi ludzi, Avis w czasie wesela aktywnie uczestniczy w różnych zabawach , po prostu cały czas ma kontakt z ludźmi a jest to bardzo ważne. Wokalnie i muzycznie oferujecie bardzo wysoką półkę, wykonanie utworu Metallica nothing else matters powala na kolana, aż gęsia skórka wyskakuje. Trochę się rozpisałem ale z uwagi na charakter mojej pracy na weselach jakość zabawy jest dla mnie również bardzo ważna, mam później czystą przyjemność montować film gdzie cały czas coś się dzieje. Także pozdrawiam cały zespół Avis i życzę sobie abyśmy się jeszcze spotkali. Paweł operator kamery.

Autor: Asia i Grzesiek

Dzięki Wam nasz najważniejszy w życiu dzień 09.06.2012 został opromieniony pięknymi barwami Waszych głosów a nuty muzyki sprawiły, że żaden z weselników nie mógł się jej oprzeć. Gry i zabawy Waszego autorstwa skupiły uwagę wszystkich gości i rozbawiły do łez. Zagwarantowaliście nam zabawę najwyższej jakości. Nie wyobrażamy sobie innej grupy muzycznej, której moglibyśmy powierzyć poprowadzenie całej imprezy. Bardzo dziękujemy! Asia i Grzesiek

Autor: Art

HA... zabawa była Extra !!

Autor: Iza i Maciek-Drabiny

Nam przewrotny los zesłał zespół Avis 12 maja 2012 ;)) dzięki czemu mieliśmy okazję poznać niezwykle utalentowanych członków zespołu i uczestniczyć w niezapomnianym widowisku. Wszystkie nasze życzenia do Złotej Rybki się spełniły! Zarówno my jak i nasi goście długo nie zapomnimy świetnej zabawy, efektów specjalnych oraz muzyki na żywo na najwyższym poziomie, no i rockowych wstawek w "Kawiarenkach" :D Nie wspominając co się działo po północy... Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy! PS: Jedyna recepta na dobre wesele - zespół AVIS - po uprzedniej konsultacji z odpowiednim lekarzem;) Iza i Drabina.

Autor: M.

Brakuje słów, aby określić profesjonalizm tego zespołu! Byłam gościem na weselu 26 maja 2012 i jestem pod wrażeniem naprawdę! i to nie tylko moja opinia, bo chyba nie było takiej osoby, której by się nie podobało :) Na moim weselu w przyszłości też zagracie, POLECAM WSZYSTKIM!!! aaa i dołączam do klubu złamanych serc przez Pana Sebastiana :P POZDRAWIAM!

Autor: Emilia i Robert

Totalna masakra!!! 3 tygodnie od wesela a my ciągle jesteśmy pod wrażeniem:) Dla tego zespołu warto się rozwieść i wyprawić następne wesele :) Pełny profesjonalizm, zabawa do samego rana. Po prostu brak sł

Autor: Aga i Krzyś

Zespół Avis grał na naszym weselu 19 maja 2012. NIE MA LEPSZEGO ZESPOŁU W POLSCE! Zabawa prowadzona wspaniale, z klasą. Piękna kobieta i trzech przystojnych facetów. Lider zespołu – Artur jest sympatycznym facetem, który potrafi doradzić w każdej sprawie. Marta naprawdę pięknie śpiewa, lepiej od oryginałów, Kuba niesamowicie gra a Sebastian… Sebastian to człowiek o wielu twarzach.. Pani Gienia ma świetny biust a Czarny Alibaba jest przystojnym facetem. Na naszym weselu bawiło się 100 osób, od wszystkich usłyszeliśmy, że zespół Avis jest NAJLEPSZY!!! Świetny dobór repertuaru – i dla młodych i dla starszych. Goście bawili się do białego rana, praktycznie bez żadnych przerw. Piękne oświetlenie i niesamowite bańki mydlane. Zabawy oczepinowe rewelacyjne. Zespół Avis był najlepszą decyzją jaką podjęliśmy. Polecam wszystkim ten zespół, lepszego nie znajdziecie! Kochani, dziękujemy Wam serdecznie za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela. Nigdy Was nie zapomnimy. Mam nadzieję, że jeszcze będę miała okazję bawić się na imprezie prowadzonej przez Was. Jeszcze raz dziękujemy!!!

Autor: Konrad

Dziekuje za wspaniała zabawe do białego rana. Zaspół naprawde zna sie na prowadzeniu imprezy. Bawilem sie z nimi 14 kwietnia br., Sylwia . Ten zespół mogę polecić każdemu z czystym sumieniem. Pozdrawiam

Autor: Anna

Bawiłam się z Wami w Rykach, 8 października 2011r. - było mega extra - polecam każdej przyszłej młodej parze która się zastanawia nad wyborem zespołu, na pewno kto się zdecyduje ten nie pożałuje, buźka dla całego zespołu a szczególnie dla perkusisty który tak pięknie się uśmiechał...

Autor: Magda

Bawiłam sie na studniowce gdzie grał zespol avis:) swietna muzyka a te banki mydlane poprostu rewelacja:) polecam:)))

Autor: Anna i Adam

Co mogę powiedzieć, zespół Avis który gościł na naszym weselu 01.10.11 dokonał "czegoś niemożliwego". Nigdy na weselu nie widziałem, aby goście bawili się bez przerwy przez kilka godzin. Oni wprowadzają ludzi w nastrój bezustannej zabawy przy świetnej muzyce z niesamowitym wokalem. Nigdy nie polecę innego zespołu niż Avis, dlaczego? bo warto!

Autor: Monia i Marcin

A my również chcieliśmy podziękować za miłą współpracę i super atmosferę na weselu (3.09.2011). Dziękujemy za wkład, za pracę, za za za za zaaangażowanie , które dają efekty widoczne gołym okiem i słyszalne nawet brudnym uchem :) Goście zachwyceni. My również. Zabawa do rana gwarantowana. Jak najbardziej polecamy, szczególnie tym wybrednym, bo ku zaskoczeniu innych nie będą w końcu marudzić :) Finalizując: AVIS daje 200 % z siebie z czystym sumieniem możemy ich polecić przyszłym nowożeńcom i nie tylko... wokal Marty po prostu Boski, Kuba grał chyba wspólne koncerty z Metallicą :), Sebastian to człowiek orkiestra, a nie tylko perkusja :) ... przepraszam Artur zostawiliśmy sobie Ciebie na koniec, ale tak jak prawdziwy Kapitan prowadzisz okręt "AVIS" perfekcyjnie z oryginalnymi pomysłami na dobrą zabawę. Dziękujemy jeszcze raz !!!

Autor: Karolina i Piotr

Serdecznie dziękujemy Wam za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela, wiemy, że to był dobry wybór :) Komentarze gości: "Nie było jeszcze w naszych stronach takiego świetnego zespołu!" Szczególnie byli pod wrażeniem perkusji, która nadaje Waszej muzyce charakteru. Mamy nadzieję, że będziemy mogli Was jeszcze kiedyś posłuchać :) Pozdrowienia!

Autor: Daga i Łukasz

Szanowni Państwo. Z całego serca dziękujemy za tak wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela w dniu 21.08.2011. Dziękujemy za wspaniałą zabawę oraz cudowny klimat, który towarzyszył nam oraz naszym Gościom przez całe wesele. Niepowtarzalny dzień bez tak wspaniałego i profesjonalnego podejścia z Państwa strony nie mógłby być pełen. Dziękujemy za dobór repertuaru, za indywidualne podejście do pary młodej, za prowadzone zabawy oczepinowe oraz za rockowego "pazura". Szczerze polecamy wszystkim Państwu, którzy myślą nad wyborem oprawy muzycznej wesela lub/i innych przyjęć okolicznościowych. Życzymy wielu sukcesów. Dziękujemy raz jeszcze Dagna i Łukasz. 21.08.2011

Autor: paula

W ten weekend bawiłam się na weselu, na którym zespół avis grał. Rewelacja!!!Super!!!Wokalistka śpiewa cudnie, nawet lepiej od oryginałów. Panowie rozgrzewają zabawę i bardzo profesjonalnie prowadzą całe wesele, a dodatkowo przebrania pewnego Pana dodają uroku. Dzięki za świetną zabawę!!!Brawo!!

Autor: ewa

Juz prawie dwa lata mija,jak moje dzieciaki miały wesele i graliście na ich weselu.. wszyscy uczestnicy pamiętaja! młodzi Gośka i Maciek też nie zamieniliby Was na żadną inna kapelę..10.2010r.:) było super..i może jeszcze Was usłyszę... może to już bedzie niedługo;) cieplutko pozdrawiam...

Autor: Patrycja i Michał

Dobry wokal, niesamowite brzmienia, rewelacyjny dobór repertuaru, profesjonalizm w każdym calu- to wszystko i jeszcze więcej złożyło się na świetną zabawę podczas naszego przyjęcia weselnego 28 maja 2011 roku. Cieszymy się, że byliście z nami dzięki czemu nasi Goście nie schodzili z parkietu i do dzisiaj wspominają jaka dobra zabawa była u…. Dziękujemy i pozdrawiamy!!!

Autor: Zbyszek

Wesele Michała i Małgosi. Super zabawa. Świetna wielopokoleniowa muzyka, odlotowe światła. Prawdziwe, profesjonalne wodzirejstwo. Nietuzinkowe pomysły na wspólną zabawę gości, śmiech i radość. Kulturalne i nienachalne prowadzenie zabawy. Dziękujemy i polecamy z czystym sercem na różne okazje. Rodzice Michała i Małgosi

Autor: Ania i Leciej :)

Dziękujemy za wspaniałą zabawę, jesteście rewelacyjni. Wszyscy jednogłośnie jesteśmy zachwyceni. Artur jako konferansjer spisał się znakomicie, idealnie dobrany repertuar, muzyka i wokale na 6+ ;) Dziękujemy!

Autor: Małgosia i Michał

Kochani bardzo dziękujemy Wam za fantastyczną oprawę(muzyczno-świetlno-aktorsko-kabaretową) naszego wesela :). Byliście niesamowici, wśród naszych gości już macie potencjalnych klientów :)W Kominiarzu zakochały się obydwie mamy :).Pozdrowienia dla całego zespołu.

Autor: Marta i Piotr

Hmmmm od czego tu zacząć.... jesteście niesamowici !!! dziękujemy wam z całego serduszka za tak wspaniałe poprowadzenie naszego wesela które odbyło się 4.06.2011r w Kobyłce...Wszystko na bardzo wysokim poziomie wiele niespodzianek, zabaw i atrakcji to się nazywa profesjonalizm !!! warto było czekać ..... Dziekujemy raz jeszcze i życzymy dużo zdrówka dla Artura :) Marta i Piotrek

Autor: Ania

Zespół naprawdę godny polecenia. Wspaniała zabawa. Dziekuję :):) P.S. Szczególnie pozdrawiam perkusistę :P:P Niech żyje bal !! :)

Autor: DOROTA

BAWILIŚMY SIĘ W ATENIE W MILOWICACH NA BALU SYLWESTROWYM. ZESPÓŁ DAŁ CZADU I MY TEŻ. DOBRZE ŻE GRAJA ZA ROK. DO ZOBACZENIA

Autor: Edyta & Mateusz

Profesjonalnie,kulturalnie, na wysokim poziomie.
Niebanalne zabawy, dużo wytrawnego humoru oraz mili i kontaktowi członkowie zespołu.
To charakterystyka Avis''u.Dziękujemy i serdecznie polecamy kolejnej Młodej Parze!!!
Edyta & Mateusz

Autor: Magda i Michał

Na wstępie chcielibyśmy napisać do osób, które szukają zespołu na swoje wesele. Nie ma lepszych niż zespól AVIS!!! Repertuar, nagłośnienie i prowadzenie zabawy na najwyższym poziomie. Mimo, że ślub mieliśmy 2 miesiące temu do tej pory goście z zachwytem wspominają grę Avisa. Są to wspaniałe osoby: kreatywne, pełne humoru i otwarte na wszystkich. Chcielibyśmy podziękować Wam, że byliście z nami tego dnia. Wybór Was jako zespołu na wesele był najlepszą decyzją jako podjęliśmy. Jeszcze raz ukłony w Waszą stronę i mamy nadzieje do zobaczenia na innych weselach Teszczaki

Autor: Michał i Ania

Bardzo dziękujemy za oprawę na weselu 08/10/2010. Za najlepszą rekomendację niech posłuży fakt, że parkiet był pełny do samego rana. Pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy Michał i Ania

Autor: Michał i Kasia

Nasze wesele odbyło się 21.08.2010 w Warszawie i szczerze mówiąc wybór zespołu AVIS był jedną z naszych najlepszych decyzji. Miło, sympatycznie i z poczuciem humoru - na początku nawet mieliśmy przygotowaną listę wybranych utworów z repertuaru, ale jeszcze przed weselem w trakcie ustalania szczegółów Artur wywarł na nas tak pozytywne wrażenie, że daliśmy mu wolną rękę. Oczywiście się nie zawiedliśmy :) Bywaliśmy na różnych weselach, ale jeszcze nigdzie nie spotkaliśmy tak fajnej grupy - zarówno goście jak i fotografowie byli pełni podziwu. Nie muszę dodawać, że z tradycyjnym „wyciem” nie miało to nic wspólnego. Co więcej tak się nawet zdarzyło, że trafili sami z siebie w „naszą” piosenkę (a nie jest to raczej nic popularno-weselnego, bo akurat dawno, dawno temu zdarzyło się, że przy pierwszym naszym wspólnym tańcu ktoś puścił „Nothing Else Matters” - Metallica). Tak więc zespół AVIS wart jest swojej ceny :))) Jeszcze raz dziękujemy i polecamy!!!

Autor: Gosia i Piotrek

Zespół muzyczny Avis zasługuje na najwyższą ocenę!!! Po prostu SUPER!!! Pełne poczucia humoru i kultury prowadzenie, zróżnicowany repertuar, piękne wokale, skecze w wykonaniu Czesia, Kozaka, Pani Gieni :), system nagłośnieniowy i oświetleniowy i dodatkowe atrakcje: "światełko do nieba" wszystko to zagwarantowało WSPANIAŁĄ ZABAWĘ na naszym weselu (11.09.2010) Dowodem na to był pełen parkiet tancerzy przez całą noc. Jeszcze przez kilka tygodni po weselu zbieramy komplementy za sprawą zespołu Avis.Podobało się zarówno młodym jak i starszym (nawet tym wybrednym), sztywniakom i luzakom... dosłownie wszystkim! Jednym słowem pełen PROFESJONALIZM!!! DZIĘKUJEMY!!! Gosia i Piotrek

Autor: Anita I Piotr

Dziękujemy za atmosferę jaką stworzyliście na naszym weselu (18.09.2010). Nogi same rwały się do tańca i możemy śmiało powiedzieć, że była to najlepsza impreza, na jakiej byliśmy. Potwierdzają to opinie gości i obsługi restauracji, która na koniec przyszła posłuchać Zespołu Avis, niczym gwiazd na koncercie rockowym.

BBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAARRRRRRDZZZZO WAM DZIĘKUJEMY! I mamy nadzieję, że jeszcze spotkamy się na jakimś weselu:)

Autor: Ewa

Bawiłam się na weselu w minioną sobotę (28-08-2010).Oprawę muzyczną zapewnił nam zespół AVIS. Należę do osób która nie lubi wesel, głównie ze względu na obecność tzw."orkiestr". Wcześniejsze zespoły, z kórymi miałam styczność, albo nie posiadały takiego sprzętu muzycznego, albo -jeśli nawet miały- nie mogły się poszczycić zbyt bogatym repertuarem.. Jeszcze nigdy nie zdażyło mi się bawić w takiej wspaniałej atmosferze. Na oczepinam omal nie pękłam ze śmiechu :). Jesteście niesamowici, naprawdę dziękuję Wam za tę wspaniałą imprezę. Mam nadzieję, że też dobrze będziecie je wspominać... a czytającym szczerze polecam :))

Autor: Andrzej

Dobra robota.Przy okazji zapraszam na stronę www.eloise.pl

Autor: Aneta & Tomek

Na wstępie tych oto skromnych podziękowań chcielibyśmy zaznaczyć,że nie jesteśmy w stanie ubrać w słowa tego jak jesteśmy Wam wdzięczni za pełny profesjonalizm,i tak niesamowitą zabawę.Piszę ten oto wpis 13 lipca (cztery dni po Naszym weselu) cały czas odbieram telefony z zapytaniem jak my Was znaleźliśmy i skąd Ci wspaniali ludzie się wzięli...?!;)Wszyscy goście są pod niesamowitym wrażeniem Waszych głosów,repertuaru - tak elastycznego i tego jak pozytywna energia z Was bije.Pisząc to słucham Waszego demo i wspominam jak się niesamowicie bawiliśmy!!!!!Gdyby nie Wy, tak dla Nas ważny dzień nie byłby tak idealny i wspaniały.Z pewnością jesteśmy jednymi z milionów par młodych ,które w kilku słowach próbują Wam podziękować ale wierzcie mi nie jesteśmy w stanie wyrazić tego co czujemy ...DZIĘKUJEMY!!!Arturze,Marto,Sebastianie,Kubo "CHYLIMY CZOŁO"BO TAKICH LUDZI SPOTYKA SIĘ TYLKO RAZ NA MILION ...Jeszcze raz naszym skromnym zdaniem...DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!

Autor: Agnieszka i Tomek

w miniony weekend (12 czerwca 2010) mieliśmy przyjemność bawić się na naszym weselu przy muzyce zespołu Avis, z czego jesteśmy bardzo zadowoleni i wszystkim z całego serca polecamy ten zespół :) super muzyka, profesjonalne podejście i dużo zabawy :) pozdrawiamy A&T

Autor: Dorota i Rafał

"Najlepszy zespół", "byli genialni", "Takiego zespołu jeszcze nie widzieliśmy", "świetnie się bawiliśmy" - te i wiele innych odpowiedzi do tej pory padaja z ust naszych przyjaciół i rodziny, którzy wspominają nasze wesele:) Oczywiście podzielamy ich zdanie:) Zespół nie dość, że świetnie prowadzi imprezę weselną, to jeszcze stanowi grupę super ludzisków:):):) Warto mieć taki zespół na swoim weselu:) Są najlepsi:) chętnie pobawiłabym się jeszcze na jakiejś imprezce prowadzonej przez tych LUDZI:)

Autor: Dorota i Krzysiek

Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru zespołu Avis, który uświetnił naszą uroczystość weselną (02-05-2010r.) Zespół (w tym jego lider) jest bardzo dobrym organizatorem wszelkiego rodzaju imprez muzycznych w tym głównie uroczystości weselnych. Bardzo rzetelnie i profesjonalnie zajęli się również naszym weselem dbając o jego oprawę muzyczną. Zespół ma bardzo ciekawy repertuar i niezliczoną liczbę pomysłów na zabawianie gości są otwarci również na propozycje organizatorów dbając przy tym aby wszyscy uczestnicy danej imprezy byli zadowoleni. Tak było i w naszym przypadku. Dziękujemy zatem za świetną zabawę i oczywiście polecamy gorąco współpracę z zespołem Avis.

Autor: Iwona i Henryk

Bardzo dziękujemy całemu zespołowi AVIS. Jesteście bardzo profesjonalnym zespołem muzycznym, a do tego zespołem uśmiechniętych i otwartych ludzi. Nasze wesele bez Was nie byłoby tak wspaniałe. Z ręką na sercu piszę, że cała nasza rodzina była zachwycona. A mamy w rodzinie wymagających, biegłych w temacie wesel. Jeśli macie zamiar mieć dobrą zabawę na własnym weselu Drodzy Narzeczeni, polecam zespół AVIS. Proponują dużo zabaw, muzyki. Rozbawili absolutnie wszystkich, starsze pokolenie ze wsi i młodych ludzi z dużego miasta. Moja babcia, która jest starszą i chorą osobą jeszcze tydzień po weselu chodziła po domu i śpiewała „jak żeś wypił to se nalej, a butelkę podaj dalej”. Dodam tylko, że ludzie ze zespołu AVIS to ludzie niezwykle kulturalni więc nie było zabaw, które zniesmaczają gości. Jeszcze raz Wam Kochani dziękujemy i życzymy żebyście zawsze byli tacy otwarci i uśmiechnięci. A sobie życzę spotykać na swojej drodze tylko takich ludzi bo życie będzie szczęśliwsze i weselsze. Czego życzę także tym, którzy cierpliwie przeczytali do końca ten wpis.

Autor: Dorota i Michał

Witam Serdeczne podziękowania dla całego zespołu za super zabawę i profesjonalne podejście.Pomijając fakt wspanialego prowadzenia całej impreze warto wspomieć o fajnych pomysłach w trakcie aby nie było "nudno" i o bardzo fajnym i bogatym sprzęcie.Wszystko to wraz z umiejętnościami i podejściem zespołu tworzy wspaniały i niepowtarzalny klimat.Jeszcze raz dziekujemy i mam nadzieję - do zobaczenia :)

Autor: Ania i Jarek

Kochani.Chcielibyśmy Wam podziękować za cudowną, profesjonalną oprawę muzyczną i nie tylko(kto was wynajmie przekona się o czym m

Autor: Aneta i Martin

Jeszcze raz chcielismy podziekowac Wam za super granie, spiewanie i calą zabawe.Nic dodac, nic ująć poprostu Jestescie the best!!!buziaki dla całego zespołu:)

Autor: Edyta & Piotr

Kochani chcielibyśmy Wam z całego serca podziękować za tak profesjonalną robote. Byliście niesamowici i cholernie wam dziękujemy!!!!!

Autor: Aneta i Arek

Dziękujemy wam serdecznie za cudowną muzykę i wspaniałe głosy , które mogliśmy usłyszeć na naszym weselu , goście byli bardzo zaskoczeni .
Dzięki wam były to najwspanialsze chwile w naszym życiu.Polecamy wszystkim zespół AVIS .
8 sierpień 2009 Aneta i Arek

Autor: Iza

Dziękujemy serdecznie za niesamowitą oprawę naszego wesela (29.08.2009). Goście przez całą noc podchodzili do nas, do naszych rodziców i nie mogli wyjśc z podziwu jak wspaniale gracie:)
A kawałek Metallici - po prostu cudo:D
Jeszcze raz dzię-ku-je-my!:)
Iza i Piotr

Autor: Agnieszka i Marcin

Kochani, dziękujemy Wam bardzo za oprawę muzyczną naszego wesela (11.07.2009). Zachwyciliście wszystkich, umiejętnościami, poczuciem humorem i pasją z jaką gracie.
Podziękowania dla Artura, za profesjonalizm, klasę i kulturę osobistą, co mnie osobiście bardzo ujęło.
Marta - zauroczyłaś Wszystkich facetów swoim głosem... i spojrzeniem ;)
Sebastiana, ciarki przechodzą na samo wspomnienie ;)
Kuba - dziękuję, nikt dla mnie tak nie zaśpiewał z okazji urodzin ;)
Mamy nadzieję, że spotkamy się jeszcze, ogromnie sobie tego życzymy.
Agnieszka i Marcin.

Autor: Beata i Łukasz

Dziękujemy Wam Kochani za wspaniałą oprawę, tego szczególnego dnia dla nas. Cieszymy się bardzo i nie żałujemy, że wybraliśmy Was albowiem lepiej nie można było trafić. Muzyka i śpiew rewelacja. Goście zachwyceni również, dzwonią po dziś dzień chwaląc nasze wesele.Mamy nadzieję, że się jeszcze spotkamy pozdrawiamy serdecznie.

Autor: kaśka i gabriel

Serdeczne podziękowania za największy wkład w przesympatyczną i niepowtarzalną atmosfere w tym tak dla Nas ważnym wieczorze i nocy(14.06.2009) Profesjonalizm muzyczny i umiejętności układania scenariusza weselnego szaleństwa przeszły nasze najszczersze oczekiwania. Świetny wokal damsko-męski, interpretacja utworów często lepsza niż oryginał, dziesiątki trików i zabaw noi ten perkusista, którego brzmienie i uśmiechnięte zaangażowanie kipi pasją. Oczywiście najważniejszy dowód to opinia wszystkich gości rozbawionych po pachy i wytańczonych jak nigdy. Do dziś odbieram fajne wiadomości na skrzynke od znajomych, którzy czekają na film z wesela pisząc mi, że w kategorii romantyczna komedia pewnie dostanie oskara.
DZIĘKI AVIS

Autor: Iza i Maciek

13.06.2009 – Ten dzień faktycznie był najpiękniejszym dniem w naszym życiu.
Dziękujemy z całego serca zespołowi Avis w składzie: Marta, Artur, Kuba, Sebastian za najwspanialszą oprawę muzyczną, jaką można sobie wymarzyć w tym szczególnym dniu. Dzięki Zespołowi Avis goście bawili się do samego rana, a parkiet cały czas był pełny. Atrakcji było co niemiara. Nie zabrakło też dobrego humoru i perfekcyjnej organizacji całej imprezy.
Do tej pory jesteśmy pełni podziwu dla Waszych zdolności muzycznych i wokalnych.
Solówka gitarowa – "Smoke on the water" – pokazała w pełni Wasz kunszt muzyczny, a goście do tej pory wspominają ten moment.
Wszystkim, którzy nie maja jeszcze oprawy muzycznej na swoje wesele szczerze polecam zespół Avis. Gwarantuję 100% satysfakcji!
Pozdrawiamy
Iza i Maciek – W-wa; 13.06.2009, Hotel Rest

Autor: Beata i Patryk Michalakowie

Witam!!!! Jeśli ktokolwiek z Was zastanawia się nad wyborem zespołu na wesele to My podpowiemy: AVIS, bez dwóch zdań. Grali tak super, że goście nie chcieli wychodzić, jak się zbliżał koniec wesela, każdy ich chwalił, nikt z gości nie wyraził negatywnej opinii. Mało tego w następnych dniach po uroczystości, jeszcze chwalili dalej AVIS. My sami jesteśmy bardzo zadowoleni i będziemy tą ekipę każdemu polecać, co tu dużo pisać, oni po prostu grają REWELACYJNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D wielkie dzięki dla całej ekipy:D:D:D:D:D:D Baeta i Patryk :D

Autor: Asia&Leszek

Dziękujemy Wam za wspaniałą zabawę, Wasze umiejętności wokalno - muzyczne są na najwyższym poziomie. Zarówno Goście jak i my bawiliśmy się super, a zespół AVIS pewnie nie jednemu zokodował się w głowie na stałe:) AVIS ----> wspaniała zabawa!!! Polecamy wszystkim!!! Asia&Leszek, 23.05.2009r. Dwór Lwowski, Bogucin,k.Lublina

Autor: KASIA I MACIEK GAJSCY 18.04.2009

Chcielibyśmy podziękować za świetną oprawę najważniejszej dla nas w życiu uroczystości zawarcia sakramentu małżeństwa,która miała miejsce 18.04.2009,a wesele odbyło sie w Restauracjii Vanett.Jestesmy bardzo zadowoleni,że wszystko odbyło sie zgodnie z planem,śpiew pani Marty był komentowany przez gości weselnych bardzo pozytywnie.Po prostu wywarliscie niesamowite i niezapomniane wrażenia na nas i naszych gościach,jeszcze raz bardzo dziękujemy i polecamy godnie wasz zespół parom przygotowującym sie do ślubu.:)pozdrawiamy

Autor: Magda i Misiek

Było to 25 kwietnia 2009 r.- oprawa muzyczna zespół AVIS (Artur, Marta, Kuba),restauracja Stary Browar w Tarnobrzegu (Iwona i Pan Darek ;-), foto - Boguś.

Oj działo się... wieczór i noc spędzone na fantastycznej zabawie. Niewiarygodnie dobrze prowadzona impreza, niby biegnie naturalnie ale Artur czuwa i dyskretnie kieruje, z żartem, taktem, wyczuciem i finezją. Wszyscy goście fantastycznie się bawili jak nie na parkiecie od pierwszego utworu do ostatniego to za stołami śpiewając i ... tańcząc również ;-).Oczywiście, żeby przyjęcie weselne było naprawdę udane do ZESPOŁU AVIS warto dodać dobry lokal z ekstra obsługą, zaprosić fantastycznych gości no i jakaś PARA MŁODA by się zdała ;-)))).

Serdecznie i bardzo, bardzo gorąco dziękujemy za to, że w ten szczególny wieczór i noc towarzyszyliście naszym gościom i nam!!!

Magda i Michał

Autor: Agata

Witajcie,
piszę do Was ponieważ jestem zszokowana konkurencją i świnstwami zrobionymi przez zespół AGAT.
W powyższy zespół weszłam szukając dla siebie fajnej orkiestry na wesele,fakt:spodobał mi sie b.głos wokalistki,której nie podano imienia. Zaczęłam przeglądac bardziej ich stronkę internetową i co zobaczyłam:mniejsza czcionka PRZEPROSINY.Weszłam w szczegóły i w Wasz zespół. Nie wierzę!jak można zrobic takie świństwo konkurencji! cieszę się że sprawę wygraliście i dodam ze byłam skłonna zarezerwowac tamten zespół na swój ślub, niestety! to co przeczytałam całkowicie odmieniło moje zdanie!!!
Serdecznie pozdrawiam!
Agatka

Autor: Jakub i Dorota

Serdecznie dziękujemy zespołowi AVIS za niezapomnianą oprawę muzyczną na naszym weselu w Domu Weselnym Fantazja w Łąkach Radzymińskich. Pozdrawiamy serdecznie cały zespół, czyli Artura, Martę (cudowny śpiew) i Kubę. Wszyscy weselnicy byli zachwyceni i wspaniale się bawili przy tak profesjonalnej muzyce i również dołączają się do naszych pozdrowień.

Dorota

Autor: EWELINA I KAMIL

WESELE 11.10.2008R. OCZYWIśCIE ZESPół AWIS REWELACJA!TO MAłO POWIEDZIANE. WARTO CZEKAć NA WOLNY TERMIN. TYLKO AVIS JEżELI WESELE NA BYć UDANE I POZOSTAć DłUGO W PAMIęCI NIE TYLKO PAńSTWA MłODYCH ALE I GOśCI KTóRZY BYLI POD WIELKIM WRAżENIEM ZESPOłU .CO TU DUżO PISAć I TAK BRAK SłóW. TYLKO AVIS.POZDRAWIAMY I DZIęKUJEMY !!!!

Autor: Małgorzata i Michał

Nasze wesele odbyło sie 30 sierpnia 2008 r w Zajeździe pod Gwiazdami,oczywiście - przy akompaniamencie zespołu AVIS.Było super!!!!Goście bawili sie do białego rana, bo trudno nie tańczyć przy takim super zespole.O naszym weselu mówi się do dziś z emocjami i entuzjazem!!! Wszystkim którzy się zastanawiają jaki zespół wybrać polecamy zespół Avis w 100%
Pozdrawiamy

Autor: Agnieszka i Piotr

Kochani,
chcielibyśmy serdecznie Wam podziękować za wyśmienitą zabawę na naszym weselu w dniu 09 sierpnia 2008r. w Książenicach (pod Grodziskiem Mazowieckim).Byliście fantastyczni. Goście weselni razem z nami bawili się do białego rana. Byli pod wielkim wrażeniem umiejętności wokalnych oraz zorganizowanych zabaw (do dziś otrzymujemy pochwały pod Waszym adresem).
Jeszcze raz dziękujemy Wam za uświetnienie nam jednego z najważniejszych dni w naszym życiu ...
Pozdrawiamy cały zespół AVIS
Ps. Już kilku osobom rozdałam namiary na Wasz zespół.

Autor: Justyna i Paweł

Bardzo serdeczne podziękowania dla wspaniałego zespołu AVIS, który grał na naszym weselu 4 października 2008 r. w hotelu Kuźnia Napoleońska w Teresinie.
Byliście rewelacyjni. Super repertuar, piękne brzmienie (gorąco polecamy perkusję), bardzo profesjonalne wykonanie. Zarówno my jak i nasi goście byli zachwyceni występem zespołu.
Jeszcze raz bardzo Wam dziękujemy i serdecznie Was pozdrawiamy.

Autor: Kamila i Rafal Walkowscy

Witamy Was Kochani bardzo serdecznie! Spoznione ale szczere podziekowania dla zespolu AVIS. Nasze Wesele odbylo sie zeszlego roku 8 lipca 2007 roku w PZM FIESTA w Lublinie! to bylo cos pieknego;-) teraz to pozostaly tylko wspomnienia... i gdyby byla taka mozliwosc to powtorzylibysmy to jeszcze raz ale tylko z Wami! Byliscie naprawde fantastyczni,wszystko dopiete na ostatni guzik. Bylismy zadowoleni z samochodu, oprawy muzycznej i sposobu w jaki poprowadziliscie Nasze wesele! Goscie zadowoleni i My rowniez! Polecamy Was kazdemu! jeszcze raz wielkie dzieki dla calego zespolu! pozdrawiamy goraco i zyczymy wielu udanych imprez weselnych!!!

Autor: Kasia i Grzesiek

wesele Lublin 07.09.08
Serdecznie polecamy zespół Avis, który potrafi stworzyc niezapomnianą atmosfere na weselu. Ogromym atutem tego zespołu jest odpowiedni dobór piosenek i krótkie przerwy które wypełniane są zabawą przy stole.
Kolejna zaletą jest PERKUSJA, która lepiej podkreśla brzmienie kawałków.
Polecamy i pozdrawiamy cały zespół.

Autor: Konrad Hudaś MK Foto

Ja już nie mogę z tym AVISEM.Znowu miałem przyjemność być razem z nimi na weselu :)AVIS grał a ja robiłem zdjęcia.Nie dość ,że grają super to jeszcze jakby tego było mało dokupili perkusję. Mówie Wam ludzie rewelacja. Dla mnie bomba !!!Muzyka,prowadzenie całej impezy 100%profesjonalizmu. Serdecznie Pozdrawiam Martę,Artura,Kubę no i Sebę perkusite:)Mam nadzieję ,że już niedługo znowu się spotkamy na wspólnej impezie.

Autor: Asia i Piotrek

Narzeczeni,
jeżeli nie zdecydowaliście się jeszcze na to jaki zespół ma grać na Waszym weselu i jakimś cudem Avis ma wolny termin w tym dniu, to nie zastanawiajcie się już dłużej. Nam udało się gościć Ich na naszym weselu 15.08.2008. Dzięki Nim wszyscy (młodzi i starsi) goście bawili się świetnie do białego rana i przy każdej możliwej okazji wspominają wspaniałą oprawę muzyczną. Zespół Avis potrafi stworzyć niepowtarzalny klimat na parkiecie, znakomicie dostosowują się do gości weselnych i potrafią utrzymać ich na parkiecie przez dłuuuugi czas.
Polecamy skład wzbogacony o perkusję, która nadaje zespołowi super brzmienie!!!
Z naszej strony możemy Ich określać w samych superlatywach.

Gorąco rekomendujemy i gwarantujemy, że są warci swojej ceny.

P.S. Szczególne podziękowania dla Artura :* - niezwykłego człowieka i fantastycznego wodzireja - do zobaczenia w maju.

Autor: Paulina i Konrad

wesele w Warszawie 16.08.2008

wielkie dzięki za profesjonalne i świetne poprowadzenie wesela, bawiliśmy się zajeb..... :) tak samo jak i nasi goście, gdybyśmy planowali nasze wesele jeszcze raz wybralibyśmy was !!!!!

jeszcze raz wielkie dzięki za niezapomniane chwile

pozdrawiamy i oby tak dalej

Autor: Konrad Hudaś MK Foto

Miałem przyjemność być na weselu 2008.08.02 u Ilony i Kamila i fotografować całość zdarzeń.Zespół AVIS to "demony muzyki"!!!goście bawili się jak opętani do białego rana:)Dzięki Nim ten dzień zapisze się w pamięci państwa młodych i ich gości jako wyjątkowy. A ja mogę śmiało polecić ten zespół i czekać do następnego wspólnego spotkania. Serdecznie pozdrawiam Konrad Hudaś

Autor: Kasia i Jacek

chociaz wesele bylo 28 czerwca - to do dnia dzisiejszego rozdzwaniaja sie telefony z prosba o podanie namiarow na ten fantastyczny zespol :)
naprawde jesli zalezy wam na udanej imprezie - to tylko ten zespol. Wesele naprawde pierwsza klasa - bylam na paru ale moj przeszedl najsmielsze oczekiwania. Dobrze ze byly przerwy na cieple posilki - bo w innym wypadku zespol mosialby grac non stop :) jeszcze raz baaaardzo serdecznie dziekujemy za wspanjiala zabawe!!!!

Autor: Ewelina i Rafał

Podziękowania za profesjonalną oprawę muzyczną i świetną zabawę do samego rana. Szczególne podziękowania za opracowanie i doskonałe wykonanie piosenki zespołu HEY /pierwszy taniec /. Wszystkim którzy szukają zespołu na wesele gorąco polecamy - warto.

Autor: Aneta - Rafał

19 kwiecień 2008 Tomaszów Lubelski nasz ślub co prawda zespół Avis nie grał na naszym weselu niniejszym pozwoliłam sobie na wpis do księgi gości,ponieważ mieliśmy przyjemność z współpracować z P.Arturem - wypożyczona od Pana Warszawa cudna niezapomniane przeżycie wzbudzała zachwyt naszych gości i zainteresowanie przechodniów do tego poleceni przez P.Artura Panowie kamerzysta (P.Hajduk)i fotograf(P.Tondos)super fachowcy.Interesy z Panem to sama przyjemność,pozostaje mi tylko życzyć jeszcze więcej i jeszcze bardziej zadowolonych klientów:)Pozdrawiamy

Autor: Kasia i Piotr

Szkoda, że wesele ma się tylko raz w życiu... Dzięki Wam zabawa była cudowna i niezapomniana. Dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną na przyjęciu w Hotelu 500. Wszystkim gorąco polecamy!!!

Autor: agnieszka

Dziękuję, jeszcze raz bardzo Wam dziękuję!
14-06-2008r to był najważniejszy dzień w moim życiu, starałam się bardzo zgrać wszystko tak żeby było super, a jak wszem i wobec wiadomo 90% udanego weselicha to zespół muzyczny - nie znałam, polecono, zaryzykowałam i ... powiem krótko ... byliście CUDOWNI! Muza, klimat, repertuar, wykonanie i cała oprawa - nikt nie mógł zrobić tego lepiej! W zajeździe Marta szalało i huczało do białego rana a goście - ależ byli zadowoleni - AVIS dzięki! Mła!

Autor: Lilianna

Kochani!
Byliście wspaniali. Do białego rana wszyscy bawili się cudownie. Muzyka naprawdę super, wykonanie fantastyczne. Repertuar, który zadowolił i starszych i młodszych. Elastyczność i szybka reakcja na sugestie gości świadczy o tym, że jesteście w stanie zagrać i zaśpiewać WSZYSTKO!
Jako jedna z uczestniczek wesela /Marki k/Warszawy/ czuję się fantastycznie wytańczona - jedynie nogi trochę bolą, ale to jest na pewno pozytywny objaw po takiej ZABAWIE!

Autor: Marta i Leszek

Chcielismy raz jeszcze bardzo serdecznie podziękować za wspólną zabawę 20.06.2008. Muzyka była świetna, dla kazdego, My jak i nasi goscie są bardzo zadowoleni. Wszystkim zainteresowanym POLECAM zespół AVIS na wesele. Zapewnią Państwu wspaniałą oprawę muzyczną i zabawę:) Gorąco polecamy i raz jeszcze dziękujemy Zespołowi:)

Autor: Kamila i Piotrek :)

Kochani bardzo Wam dziękujemy za wspaniałą muzykę i profesjonalizm na naszym weselu, które odbyło się 21.06.2008r. Wokale w Waszym wykonaniu są najwyższej jakości i słuchanie Was to czysta przyjemność. Najlepszym dowodem jacy jesteście rewelacyjni to zadowolenie naszych gości i zbieranie pochwał pod Waszym adresem. Współpraca z Wami to najlepsza decyzja jaką podjęliśmy przy organizacji najważniejszego dnia w naszym życiu i za to przesyłamy Wam gorące buziaki:)


Autor: Klaudia i Hubert

12 kwietnia 2008 byliście ZAJEFAJNI. Bardzo dziękujemy za SUPER SUPER SUPER zabawę. Mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy. Szkoda, że nie możemy tego powtórzyć. Po prostu brakuje nam słów.................... POZDRAWIAMY ;-) ;-) ;-)

Autor: Magda i Piotr

Brak słów aby opisać jaki jest Avis. Grali oni u nas na weselu, było wspaniale i do dzis goście pytają nas o zespół. Wspaniała muzyka, rewelacyjny wokal a do tego wspaniałe prowadzenie. Świetnie dostosowują sie do pary młodej i gości. A interesy z Arturem to sama przyjemność, kulturalnie, miło, bardzo kontaktowo i zawsze wszystko tak jak było uzgodnione. BARDZO DZIĘKUJEMY!!!

Autor: Asia i Przemek

Z ogromnym sentymentem dzis wracamy do naszego ślubu i wesela, które odbyło sie w Zajeździe pod Gwiazdami, rzecz jasna - przy akompaniamencie zespołu AVIS. Jak sie oczywiśie bardzo szybko okazało strzał w dziesiątke!!! Pomijam już samą oprawę muzyczną; wyjątkowe wokale; repertuar itd... Mistrzostwem okazało się samo poprowadzenie zabawy; pomysł na konkursy, podejście do gości weselnych.... Charyzma jaką wkładacie w Wasza parcę! Przecież KOCHANI!!! o Naszym weselu mówi się do dziś z emocjami i entuzjazem!!! I to dzieki Wam!!! Jesteście NAJLEPSI!!!! W każdym tego słowa znaczeniu!!! Bardzo szybko postaralismy sie by grono Waszych fanów rosło i dziś nasza 2,5 roczna Majka "katuje trzecie juz CD z naszym weselem!! Pobiliscie TELETUBISIE!!! Nie trzeba chyba lepszej reklamy!!! Życzymy Wam mnóstwa fantastycznych klientow a Waszym klientom takiego wesela jak nasze!!!

Autor: Kasia i Tomek

20 pażdziernika 2007 nasi goście weselni mieli zaszczyt bawić się przy dźwiękach muzyki zespołu Avis.Z całego serca dziękujemy Wam za tak profesjonalne i serdeczne poprowadzenie całej imprezy.Dzięki Wam ten dzień zapisze się w naszej pamięci jako najpiękniejszy i najważniejszy w naszym życiu.Nasi goście nadal są pod ogromnym wrażeniem Waszej pracy i zapewne jeszcze długo będziecie przez nich mile wspominani;-).Kochani-tego co robicie nie da się opisać w kilku zdaniach-jesteście rewelacyjni-tak trzymajcie i nie zmieniajcie się-niech inni również mają to szczeście bawić się przy waszej muzyce. Pozdrawiamy bardzo gorąco- Kasia i Tomek

Autor: Ela i Łukasz

Bardzo serecznie dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczna na naszym, weselu 18.08.2007 .
Jesteście bez wątpienia najlepszym zespołem muzycznym , potwierdziło sie to na naszym weselu , polecamy wszystkim , którzy sie zastanawiają - naprawdę warto !!!

Autor: Anna

Zespół jest super.Spełnił nasze oczekiwania.Solistka Marta to ukryty talent.Cała ekipa zasłużyła na słowa uznania.Bardzo kulturalnie prowadzona uroczystość weselna i z wyczuciem dobierany repertuar .Gratulacje!Zespół godny polecenia!

Autor: Ewelina i Bogusław Czejkowscy

WITAM,PANIE ARTURZE PISZE DO PANA ZEBY SERDECZNIE PODZIEKOWAC ZA WSPANIALA OBSLUGE NASZEGO SLUBU,CHODZI OCZYWISCIE O AUTO NESTOR 6 OS,NASZ SLUB BYL 1 WRZESNIA KRASNOBROD NAPEWNO NAS PAN PAMIETA CHCIELIBYSMY PODZIEKOWAC I POWIEDZIEC ZE NIE SPODZIEWALISMY SIE TAK PIEKNEGO AUTA I ATMOSFERY JAKIE STWORZYLO ONO NA NASZYM SLUBIE BYLISMY MILE ZASKOCZENI ALE BARDZIEJ ZASKOCZENI BYLI GOSCIE I TAK JAK MOWILAM TROCHE GRALISMY 2 ROLE BO WSZYSCY ZACHWYCALI SIE AUTEM A NIE PARA MLODA HIHIHIHI,PROSZE OD NAS TAKZE POZDROWIC KIEROWCE LUKASZA I PODZIEKOWAC MU ZA WSZYSTKO NO I ZA JEGO POSTAWE BYL FANTASTYCZNY .DZIEKI TEMU AUTU NASZ SLUB BYL NIEZAPOMNIANYI FANTASTYCZNY .NAPEWNO BEDZIEMY POLECAC PANSKIE AUTA ZNAJOMYM ZYCZYMY POWODZENIA I ZEBY AUTA BYLY JESZCZE BARDZIEJ POPULARNE I ROZCHWYTYWANE POZDRAWIAMY.

Autor: Szymek i Kasia

Zespół Avis grał kilka tygodni temu na naszym weselu w Mikołajkach 1.09.2007, na Mazurach. Jak widać, zespół nie dość że bardzo profesjonaly, do tego bardzo mobilny, bo na Mazury jest kawał drogi.
Nie wiem od czego zacząć, aby nie brzmiało, że jestem z rodziny, albo że dali mi zniżkę za ten post :)

Po pierwsze:
Super podejscie, wielki entuzjazm, muzyka dla wszystkich gosci. Parkiet o godz. 3 rano, wygladal tak samo jak o godz. 22giej... Pełny...

Po drugie:
Od razu na wstepie wesele poproscie zespol o garsc wizytowek, bo przydadza sie dla tych wszystkich, ktorzy podczas wesela beda przychodzili do was z otwarta buzią zachwalając atmosfere i zespół.

Po trzecie:
Do tej pory dzwonią do mnie goście mówiąc:
"Zawsze nienawidziłem wesela, ale od 1 września zmieniłem zdanie. Było świetnie, a to głównie dzięki zespołowi".

Po czwarte:
Chłopaki śpiewają jak piosenkarze z górnej półki,
ale to co robi wokalistka to po prostu Mistrzostwo Świata!

Po piąte:
Jesli macie wiecej pytan piszcie na emaila.

Na prawdę byłem na dziesiątkach wesel i tylko na dwóch była tak dobra orkiestra. Na moim i na 19 Maja w Warszawie 2007, na którym też grał Avis.......

Autor: ola

bardzo przyjemnie się was słucha, zewsząd same dobre opinie! pozdrawiam kolegów z branży.

Autor: Joanna i Maciej

Wielkie dzięki dla trzeciego nowego zespołu! Grali dla nas 7.07.07. w Krakowie. Wokal i muzyka na najwyższym poziomie. Wszyscy byli zachwyceni i świetnie się bawili. POLECAMY w 100000%

Autor: Magda i Mrówa

04.08.2007 w hotelu Korona był z nami zespół Avis.I to właśnie w dużej mierze dzięki Nim ten dzień będziemy pamiętać jeszcze bardzo bardzo długo.Naprawdę SUPER kapela wszystkim gorąco polecamy!!!

Autor: Marysia i Michał

22 lipca 2007 graliście na naszym weselu w Koronie. Było rewelacyjnie - zabawa do białego rana bez chwili wytchnienia. Oczepiny na 7 - zwłaszcza podział obowiązków :) Nie wiemy tylko skąd wzięliście nasze wykonanie piosenki z Titanica :D:D Polecamy wszystkim ten zespół. Marto, Arturze i Kubo - dziękujemy Wam...

Autor: ... *** ;)

Witam. Słyszałam już MASĘ zespołów grających na weselach itp. AVIS jest jednym z najlepszych, obok zespołu w którym ja gram, oczywiście (hehehe ;P); również jestem wokalistką i gitarzystką w jednym z konkurencyjnych i wcale nie gorszych... ;) ;P Jestem bardzo wymagającą osobą, jeśli chodzi o wokale, a Wasze brzmią naprwadę fantastycznie. Oprócz tego, że nie zmieniłabym żadnej nuty (wszystko brzmi czyściusieńko), na dodatek technika śpiewu robi wrażenie. Marta radzi sobie z każdym repertuarem, a większość wokalistek albo śpiewa ładnie wysokim, piejącym głosikiem ballady, nie umiejąc zaśpiewać TECHNICZNIE DOBRZE (czysto owszem, ale to nie wszystko!) mocnego, rockowego numeru czy też cygańskiego, biesiadnego lub wesołego kawałka z tzw. "jajem". Z kolei te, którym dobrze wychodzi taki repertuar, kaleczą ballady. O Marcie nie można tego powiedzieć; jest wszechstronna. Jestem pełna podziwu. Dla wokali męskich tak samo... ;)

Na swoje wesele na pewno wezmę Was, mam nadzieję, że zdążę jeszcze zarezerwować termin na 2008 r... Z jednej strony chciałabym jakiś zespół grający w 100% na żywo (kocham brzmienie prawdziwych instrumentów), ale tacy zazwyczaj skupiają się na graniu, a wokale... często są już gorsze... A moje uszy nie tolerują żadnego fałszu!!! Tylko do Was nie mam żadnych zastrzeżeń. Jsteście napradę dobrzy w tym, co robicie.

Pozdrawiam serdecznie i róbcie to dalej... ;]

Autor: Marcos

Jeżeli dla kogoś liczy się przede wszystkim jakość muzyki i profesjonalizm zespołu to mogę z czystym sumieniem polecić ten zespół. Jedynym ale, było to, iż trochę za krótko śpiewała Pani Marta - ale jakoś to jej wybacze :)

Autor: Agnieszka i Maciek

Serdecznie dziękujemy zespołowi Avis za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela. Wypowiadać się można wyłącznie w superlatywach. Gorąco polecamy.

Autor: Justyna i Damian

Gorąco polecamy, zespół wart swojej ceny.Przednia zabawa do samego rana

Autor: Renata i Adam Jackiewicz

Nasze wesele odbyło się 07.07.2007 w Legionowie w Domu weselnym "Melodia". Ten dzień był dla nas najpiękniejszym dniem, a w dużej mierze zawdzięczamy to Zespołowi AVIS, który sprawił, że nasze przyjęcie weselne zapamiętamy na zawsze jako najwspanialszą zabawę naszego życia. Goście weselni byli pod wielkim wrażeniem umiejętności woklanych członków zespołu i do białego rana nie opuszczali parkietu. Jeszcze raz bardzo gorąco dziękujemy za wszystko...za uśmiech, radość, zabawę, życzliwość!!!! Wszystkim, którzy poszukują żywego, rytmicznego zespołu, który dobrze organizuje zabawę i ma świetny głos z całą pewnością polecamy ZESPÓŁ AVIS!!!!!!

Autor: Agnieszka

Hmmm....mmmm....BRAK SŁÓW na ten AVIS!!! 23.VI.07 zespół grał na weselu Agnieszki i Michała, które odbyło się w Nowym Grafie w Lublinie...nie da się opisać, co Oni tam wyprawiali...ja osobiście (byłam druchną) z parkietu zeszłam tak ok 4 nad ranem, nie dało się inaczej, jak tak fajniutko grali...POLECAM ten zespół, napewno nie pożałujecie ;)))))))...aaa jedna "dobra rada"...proponuję jakieś wygodne obuwie, na imprezę z tym zespołem, w przeciwieństwie "bąbelki" gwarantowane, nawet jak ktoś nie lubi lub nie potrafi tańczyć, to przy Nich nie da rady nie pokicać ;)

Autor: asia i tomek

Kochani!!

Serdecznie dziękujemy za cudowną zabawę, profesjonalizm w każdym calu, osobowość, pozytywną energię i entuzjazm!!!!! Nasze przyjęcie weselne- 05.05.2007 w Krakowie było dzięki temu niezapomnianym przeżyciem,a kontakt z Wami pozostał ciepłym wspomnieniem. Lubicie ludzi, kochacie to, co robicie i życzymy Wam aby tak pozostało, bo oprócz muzycznego profesjonalizmu to właśnie Was wyróżnia .
Pozdrawiamy!!

Autor: Natalia i Kuba

Mysle, ze zepol Avis nie potrzebuje reklamy. Bylo wspaniale. Gdybym miala wybierac jeszcze raz, na pewno bym sie nie wahala i wybralabym Avis. Goscie zachwyceni, parkiet od poczatku pelen ludzi, a znajomi, ktorzy planowali slub z dala od wszystkich, bez wesela po naszym stwierdzili, ze robia wesele i to z Avisem. To chyba najlepszy dowod na to,ze bylo super.

Jeszcze raz dziekujemy Avisowi za cudowna zabawe.

Autor: Luiza

Do wszystkich tych którzy się jeszcze wahają...
Kochani szkoda Waszego cennego czasu: ten wybór to strzał w dziesiątkę!!!Oni sprawili, że nasze wesele,które odbyło się w ostatnią sobotę było naprawdę fantastyczne. To tak jakbyście zaprosili Boysów, Annę Jantar, Stachurskiego, Dżem, Kombi i całą plejadę gwiazd do grania na waszej imprezie. Goście byliby zachwyceni nieprawdaż? Efekt murowany, macie to jak w banku jeśli dacie tą szansę AVISOwi. Zarówno młodzi jak starsi będą oczarowani cudownym wokalem Marty, rewelacyjną konferansjerką Artura i niesamowitą gitarą i śpiewem Kuby. Chętnie podeślę urywki z naszego wesela dla tych, którzy jeszcze mają wątpliwości (GG 9167519). Jeszcze raz dzięki, że byliście z nami w tym tak ważnym dla nad dniu i do zobaczonka 1 września:)))))

Autor: Beata i Michał Korbowie

Jeszcze raz dziękujemy za fantastyczną zabawę i uświetnienie naszego wesela. 21 kwietnia br, na Bogdance odbyło się nasze wspaniałe wesele. Wszyscy świetnie się bawili, nasi goście byli zachwyceni zespołem, muzyką i zorganizowanymi przez was zabawami. Wciąż otrzymujemy gratulacje za zorganizowanie tak doskonałego zespołu. Osobiście uważam, że jesteście zdecydowanie czołówką jeśli chodzi o zespoły weselne. Doskonałe wykonanie utworów, niesztampowy zestaw piosenek (zamiast stałego, "weselnego" zestawu), doskonałe, dobrane ze smakiem zabawy. Życzę każdej parze tak udanego wesela jak nasze. Jeszcze raz dziękujemy, życzymy dalszych sukcesów i pozdrawiamy wszystkich członków zespołu. A szczególnie panią Martę. :)

Autor: Magdalena i Adam Sekuła

Mieliśmy przyjemność gościć na naszej zabawie weselnej 28.04.2007 zespół muzyczny Avis. Decyzja o wyborze była w 100% słuszna w czym utwierdzili nas weselni goście. Zabawa była przednia, Artur rewelacyjnie poprowadził biesiadę no i ten fantastyczny głos Marty po prostu super !!. Oczepiny nie nachalne, świetne gry i zabawy z niezłymi prezentami, jednym słowem klasa. :) Dziękujemy serdecznie i polecamy wszystkim młodym parom !!!

Autor: marta

poogladalam sobie stronki z roznymi zespolami i stwierdzam ze jestescie najlepsi!!!!!! a marta śpiewa poprostu swietnie!

Autor: justyna

hej:)
jestescie super...
gracie super....
uwielbiam was słuchac:)
tak wiec juz niebawem....do usłyszenia
pozdrawiam:)

Autor: Eliza i Sławek

...i minął już prawie rok!Najpierw kilka studniówek z Wami a pózniej NASZE WESELE!Nie zapomnimy o Was nigdy a piosenka "CHCE TU ZOSTAĆ" w wykonaniu p.Marty pozostanie w naszych sercach na zawsze.Jako firma cateringowa wiele słyszeliśmy,ale AVIS TO EWENEMENT!!.TRZYMAJCIE TAK DALEJ-DZIEKUJEMY...

Autor: Margaret

Bylam w Polsce na weselu u Patrycji i Marcina w Krasnymstawie gdzie gral zespol Avis. Impreza byla super bawilam na tym weselu 2 dni ,przypuszczam ze schudlam10 kg przy ich super muzyce.Szkoda ze to tylko dwa dni Spewali grali i zabawiali gosci odlotowo.Gosc weselny z Canady. P.S. Mysle ze zespol AVIS zagra tagze na weselu mojego syna w polsce.

Autor: Ewa i Rafał

Bardzo Dziękujemy zespołowi AVIS za fantastyczną zabawę 26.08.2006r. w Hotelu "Polonia". Goście byli zachwyceni. Wszystkim gorąco Was polecamy !!!

Autor: Kasia i Pawel

..Nie wiem czy nas pamietacie ale graliscie na naszym weselu w Koronie-Zemborzyce Tereszynskie..Jestescie super..Zabawa byla wspaniala a kasete ogladalismy juz milion razy..I would like to thank you from the bottom of my heart for the great songs and the music that u have played..I knew that u were a great band but great is an understatement u are the best wedding band there ever was and is..Thank u again 4 everything..

Autor: Giorgio by Italy

Dear Marta and Artur,
I hope you remember me and, above all, you
understand english.
We met ourself a night during a wedding party near Krakov 2 weeks ago. You have sung "Mamma Maria" e "L''''''''Italiano" (very well).
I''''''''d like to thank you for that night.
I wrote you an email, but I think you don''''''''t receive it...
Bye bye
Giorgio

Autor: Magda i Jacek

20.08.2006. Arturze nie chcemy pisać banałów w stylu było super itp., bo to już napisano i oczywiście my się pod tym podpisujemy. Napiszemy tylko,że jesteśmy pełni podziwu dla Waszego talentu, umiejętnosci i fantastycznych pomysłów.Mamy nadzieję,że nasze wspólne życie będzie tak piekne jak muzyka, którą osładzaliście nam nasze pierwsze małżeńskie chwile!!!Pozdrawiamy Was gorąco!!!

Autor: Konserwator

Ja chciałem odnies sie do wypowiedzi obserwatora- moim zdaniem Avis to jeden z najlepszych zespołów grających muzyke na zywo :) a jeśli chodzi o światełka to oni się wcale nie chwalą i nie czepiaj się ich- jeszcze bedziesz ich prosił zeby zagrali u CIebie na weselu ( bo zdaje sie ze jeszcze jestes młodym człowiekiem :) ;)

Autor: obserwator

ale sie chwalicie tym swiatlem..a rozwalil mnie tekst z galerii: nasze światełka i para młoda.
dla was pewnie swiadla sa wazniejsze od pary mlodej..niezły lol

Autor: Joanna i Daniel

Kochani! Chcielibysmy bardzo Wam podziekowac, za tak wspaniala zabawe na naszym weselu, ktore odbylo sie 27 maja 2006r. Bylo naprawde super, zarowno z naszej perspektywy jak i naszych gosci, ktorzy wciaz wspominaja nasze wesele z usmiechem na twarzach. Muzyka, zabawy, humor i cala oprawa byly znakomite, nawet dla naszych zagranicznych gosci, dla ktorych polskie wesele bylo naprawde czyms innym. Reprezentujecie naprawde wysoki poziom. Oby tak dalej!

Autor: MARTA i KAMIL

Chcielismy serdecznie Wam podziekowac za wspaniała zabawe weselna, ktora odbyla sie 17 czerwca 2006r. w Stanisławowie koło Legionowa. Jesteście naprawde dobrzy . Stworzyliscie tak wspaniała atmosfere, ze nie bylo osob, ktore by siedziały przy stołach.Ze strony naszych gosci wciaz słyszymy pochwaly za wasz wspaniały wystep.POLECAMY SERDECZNIE WSZYSTKIM ZESPOł AVIS, BO WARTO NAPRAWDE.Pozdrawiamy i do zobaczenia .Jesteście suuuper. Marta i Kamil

Autor: Włodek

super stronka ale chyba troche zmieniona od niedawna i co nie mozna teraz sciagac mp3?? szkoda gracie zajebiscie ogladalem kasete z wami jestescie mistrzami brawooooooooooooo pozdrawiam

Autor: Aldona i Mietek

Chcemy bardzo serdecznie podziękować za wspaniałą zabawę weselną, która odbyła się 04.09.2004r w Warszawie. Zespół jest bardzo profesjonalny, posiada bogaty repertuar piosenek i zabaw. My i goście byliśmy pod wrażeniem, bawiliśmy się do samego rana i nie chcieliśmy kończyć. Pani Marta ma śliczny głos i śpiewane przez nią piosenki brzmią jak w oryginale. Jesteśmy bardzo zadowoleni, ponieważ nasi goście i my super się bawiliśmy, a to jest najważniejsze. Każdego rodzaju piosenki, polskie, rosyjskie, francuskie i cudowne włoskie, dla starszych i młodszych. Nie zabrakło również wielu zabaw i konkursów w naprawdę dobrym stylu. Teraz oglądając kasetę wspominamy cudowną zabawę. Z pełną odpowiedzialnością możemy polecić ten zespół. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy Aldona i Mietek.

Autor: Agnieszka i Daniel

Ja również z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Wasz zespół. Nasi goście (i oczywiście my) świetnie się z Wami bawili na naszym weselu 31.07.2004. Bardzo dziękujemy.

Autor: Piotr

Pozdrowienia dla zespołu z którym bardzo miło się współpracuje i czas mija szybko. Bardzo dynamicznie gracie tylko stanowczo za szybko kończycie,powinniście grać do momentu kiedy obsługa pozprząta sale.:-)

Autor: Monika i Tomek

Byliśmy na weselu w Zajeździe "Pod Gwiazdami" w niedzielę 15 sierpnia 2004. Super zabawa, klimat, lokal, obsługa - wszystko the best. Chcieliśmy zamówić was na nasze wesele - niestety... Brak terminów. A szkoda, bo robicie to naprawde dobrze. Nie byliśmy na lepszym weselichu. Powodzenia.

Autor: Agnieszka i Krzysiek

Serdeczne podziękowania dla zespołu za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela, nie tylko za muzykę, ale i prowadzone zabawy i miłą atmosferę. Będziemy mile wspominać ten dzień i nastrój jaki stworzyliście nam na weselu :-)

Autor: Edyta i Bartosz Pawłowscy

Witamy serdecznie Panie Arturze. Minęło już trochę czasu od naszego wesela i chyba już ochłonęliśmy oboje z wrażeń - i właśnie teraz na spokojnie po przeanalizowaniu wszystkiego co wydarzyło się 21 sierpnia tego roku w Sosnowcu nic nam nie pozostaje jak tylko - BARDZO SERDECZNIE PAŃSTWU PODZIĘKOWAĆ - za wspaniały klimat, jaki stworzyliście, za rozbawienie gości - do dzisiaj słyszymy same superlatywy pod Waszym adresem. A przede wszystkim uświadomiliście nam, że zawsze należy ryzykować - wybraliśmy zespół z internetu i ani odrobinę tego nie żałujemy - byliście rewelacyjni. Ostatnio syn znajomej również poprosił mnie o numer do Państwa -mam nadzieję, że sie Pan nie pogniewa - ale podałam Pański numer. Byliśmy w tym roku na czterech weselach i nasz zespół był najlepszy:) Pozdrawiamy i dziękujemy za stworzenie niepowtarzalnego klimatu Edyta i Bartosz Pawłowscy

Autor: Agnieszka i Rafał

U nas też grał zespół Avis. Są naprawdę bardzo dobrzy. Grają muzykę dla młodzieży i starszych. Robią bardzo krótkie przerwy. Oczepiny są ciekawe, a konkursy bardzo śmieszne :-))) Pamiętajcie, że dobry zespół na weselu jest gwarancją tego, że goście będą się dobrze bawili (i napewno nie zabraknie wódki i jedzenia :-) ) Pozdrawiamy serdecznie. Agnieszka i Rafał M.

Autor: Magda i Jaś

BYLIŚCIE FANTASTYCZNI !!! 14.08.2004 roku w APEXIE na naszym weselu zespół AVIS bawił naszych gości-pochwałom nie było końca!!! Rewelacyjna muzyka, zabawy, małe przerwy- nogi "rwały się" do tańca. Byliśmy na wielu weselach, ale Ten zespół ma "coś" w sobie. Bardzo dziekujemy za fantastyczną zabawę, wspaniały klimat. Jeżeli szukacie zespołu na wesele to AVIS jest gwarancją sukcesu i znakomitej zabawy. Pozdrawiamy!!!

Autor: Arek P.

Super kapela. Bawiłem się wczoraj ze znajomymi na balu andrzejkowym w Dworze Anna w Jakubowicach - juz dawno tak sie nie wyszalałem. Ekstra kawałki, zawaliste wykonanie, prowadzenie, zabawne konkursy. Jeden minus - trochę za wcześnie skończyliscie. Swoją drogą - niezła laska ta wasza Marta. Prześlijcie mi na meila jej numer komórki ;-))) Jeszcze raz dzięki!!! Mam trochę znajomych w wieku rozrodczym - polecę was na pewno.

Autor: ewa kelnerka

Jak to jest druga impreza z Wami w ATENIE a ja nie moge nawet zatańczyć !!!! Dzięki za wspólnego Sylwestra i za Wasze świetne granie, dzięki Wam lekko nam sie pracowało! Mam nadzieje ze jeszcze sie nie raz spotkamy życzę wszystkiego najlepszego!!!

Autor: Justyna i Paweł

Chcemy bardzo serdecznie podziękować za wspaniałą zabawę weselną, która odbyła się 25.12.2004r w Lublinie w resteuracji "Popularnej". Zespół jest bardzo profesjonalny, posiada bogaty repertuar piosenek i zabaw. My i goście byliśmy pod wrażeniem, bawiliśmy się do samego rana i nie chcieliśmy kończyć. Pani Marta ma śliczny głos i śpiewane przez nią piosenki brzmią jak w oryginale. Jesteśmy bardzo zadowoleni, ponieważ nasi goście i my super się bawiliśmy, a to jest najważniejsze. Każdego rodzaju piosenki dla starszych i młodszych. Nie zabrakło również wielu zabaw i konkursów w naprawdę dobrym stylu. Teraz oglądając kasetę wspominamy cudowną zabawę. Jeżeli szukacie zespołu na wesele to AVIS jest gwarancją sukcesu i znakomitej zabawy. Pamiętajcie, że dobry zespół na weselu jest gwarancją tego, że goście będą się dobrze bawili (i napewno nie zabraknie wódki i jedzenia.Z pełną odpowiedzialnością możemy polecić ten zespół. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy Justyna i Paweł !!!!!!!

Autor: beata i serdar

dzieki wam nasze wesele dlugo zostanie w naszej pamieci i pamieci gosci ktorzy nigdy tak dobrze sie nie bawili.jestescie jedyna profesjonalna grupa jaka kiedykolwiek widzielismy.jeszcze raz dziekujemy

Autor: Śmigacz

Na Mojej stódniówce graliście naprawde zajebiście nigdy jeje nie zapomne muza była wyje...w kosmos poprostu super pozdro od Śmigacza z 3 Q ze stódniówki w Apeksie 8 stycznia 2005

Autor: Kasia

No wlasnie niedlugo mam studniowke i domyslam sie z reperturem zespolu avis bedzie fajowa impreza.Pozdrawiam!!

Autor: III-BL Vetter

Witam. Chciałbym podziekowac za wspaniała impreze z waszym zespolem podczas Studniówki 15.01.2005r. w Kasynie na Narutowicza i jednoczesnie polecic Wasz zespół wszystkim odwiedzającym tę stronę! I pomyslec ze przed Studniówką wolałem zeby podczas balu muzyką zajmował sie Dj... teraz nie mam watpliwosci, ze Wasz zespół wymiata! :)))))

Autor: Michał

Jesteście super kalpelką ! Wszyscy dobrze bawili się na 100 dniówce w kasynie policyjnym szczególnie ci od Finlandii :)/każdy wie o co chodzi/. POLECAM

Autor: Justyna

Jestescie genialni:))) takiej stuniówki jaka byla 22 stycznia na Narutowicza po prostu nie da sie zapomnie!!! Wielkie dzięki, pozdrawiam:)

Autor: OsTrY

Komentarz na gorąco!! XX LO No wlasnie 6 h temu zakonczyła mi sie studniówa.. Grał u mnie oczywiście super mega zajefajny zespół czyli AVIS.. To co robią na scenie to istna poezja.. Nie bylo osoby która by powiedziala choćby jedno złe słowo na to fenomenalne trio... Jednak mieć taki zespól na studniówke to jest to o co kazdemu chodzi..Dyskoteki z udzialem dj'a macie co tydzien ale bal gdzie gra zespół to chyba zadko sie zdarza.. Jeszcze raz dziekuje za wspólna zabawe do białego rana.. Hm ja was zaklepuje na swoje wesele.. za jakies 5 lat sie do was zgłosze...;) Wiec do zobaczenia !!

Autor: OsTrY

a to bylem ja :) Jarząbek ..heheh nie nie.. Jam jest OsTrY z III C XX LO W LbN:)

Autor: Econom

No to i ja tutaj zawitam. Zbyt zaje** było żeby nie wspomnieć o "balu nad bale" XX LO 22 stycznia Kasyno.Hehe ta kolęda przechodzi do historii. Ej chyba Was sobie zamówie na wesele :> Hm.... ;d Jeżeli ktoś ma dylemat co wybrać to jest tylko jedna odpowiedź. AVIS - obojętnie jaka impreza - bierzcie ich ;p Pozdrawiam yOuuu

Autor: Monika i Rafał

Zespol gral na naszym weselu... i jedyne co goscie z niego pamietaja to to ze kapela byla odjechana... Sa naprawde świetni!!!

Autor: marta

Wyrazy uznania za wspanialy glos wokalistki! Naprawde bardzo mi sie podoba. Pozdrowienia- wokalistka zespolu SIMONEBAND z NYC.

Autor: Kinga

Ten zespół jest kul ! ! Aby tak dalej ! !

Autor: Ola i Mariusz PoleszaK

Serdecznie dziekujemy za wspaniałą impreze 07.05.2005 w Zjezdzie pod Gwiazdami - gracie wspaniale, wszyscy goście byli zachwyceni. Będziemy Was polecać wszystkim znajomym. Pozdrawiamy Ola i Mariusz Poleszak

Autor: Ewelina i Bartek

Ten niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju, piękny dzień 14 maj 2005...Stał się jeszcze bardziej wyjątkowy dzięki zespołowi AVIS, z którym my i nasi goście bawliśmy sie do białego rana.Tańce i zabawy podczas wesela nie pozwalały nawet na moment usiąść na stołem, a jak juz ktoś bardzo chciał to uważamy, że wiele stracił. Zespól AVIS ma fantastyczny, bogaty i dynamiczny repertuar. Było wspaniale. Szczerze wszystkim polecamy. Pozdrawiamy. Ewelina i Bartek

Autor: OsTrY

Hehe no jest mi miło, że po raz drugi mogę napisać o was parę ciepłych słow.. Kilka komentarzy wyżej pisałem o mojej studniówce ale teraz napiszę o weselu, ktore miało miejsce wczoraj (06.08.2005) w hotelu Jedlina :) No znowu zespoł pokazał klase.. bawił sie każdy od młodych po starych.. i tak powinno byc:) A oczepiny hehe bardzo fajne.. Gorąco PoleCaM AviS''a po raz drugi.. i Pozdrawiam cały zespoł.. a tak na marginesie.. no rzeczywiscie piękną macie wokalistke :) Za Owiecki za Baranyy.. hEj :)

Autor: Justyna i Łukasz

Serdecznie dziękujemy AVISowi za niezapomniane chwile i bardzo udaną zabawę na naszym weselu 13 sierpnia 2005 w Huzarze :-) Mimo małej ilości gości wszyscy rewelacyjnie się bawili, oczepiny były niesamowitym zaskoczeniem dla wszystkich i ponad półtora godzinną rewelacyjną zabawą :-) Warto było przesunąć termin ślubu abyście to właśnie Wy grali na naszym weselu :-) Dziękujemy jeszcze raz i serdecznie pozdrawiamy. Justyna i Łukasz Cz.

Autor: Doris

Jesteście booooooooooooscy........ Bayłam z wami na żywo na weselu Ani i Piotrka Zielińskich w Koronie... Tak trzymać!!! Pozdrawiam...

Autor: Beata

Witajcie, chciałam powiedzieć że zespół Avis to majlepsza kapela kiedy kolwiek spotkałam i mogłam się bawić przy ich muzyce. Moja siostra rok temu wychodziła za mąż i grał zespół Avis - wesele przez nich prowadzone poprostu było bajeranckie, ja jak i moja rodzina nie mogliśmy się nasłuchać pochwał dla zespołu. W całym naszym małym misteczku przez długi czas mówiło się jakie to u nas było fajne wesele. Niedługo własnie będą obchodzić - oczywiśćie moja siostra i szwagier - 1 rocznicę ślubu i żałują, że nie mogą przeżyć tego jeszcze raz - oczywiście z zespołem Avis. W domu tak trochę się śmiejąc mówimy, że Avis zagra na wszystkich weselach w rodzince, a zostało nas jeszcze troje. Niedługo chyba trzeba będzie zamawiać termin wesela u orkiestry, a póżniej ślubu w kościele. Serdecznie pozdrawiam cały zespół Artura, który niesamowicie umie zabawić gości, Martę, która śpiewa piosenki lepiej niż orginały, Kubę, który też fajnie śpiewa i gra. Życzę wszystkiego najlepszego dla całego zespołu i dalszych sukcesów w zdobywaniu wciąż nowych fanów.

Autor: Ania i Marcin

Chciałbym jeszcze raz bardzo gorąco podziękować całemu zespołowi AVIS za wspaniałą zabawę weselną 14.08. w zajeździe Kamienny Potok w Firleju. Naprawdę jesteśmy wdzięczni za granie i cała oprawę. Wszyscy po prostu rozpływają się w komplementach pod Waszym adresem. Cytować może nie będę bo się jeszcze Wam w głowach pomiesza ale wychodzi na to że jesteście najlepsi, bo wszyscy powtarzają że takiego zespołu to jeszcze nigdy nie słyszeli i dopytuja się gdzie Was znaleźliśmy. Ja tylko czekałem na opinię mojego wujka, który od lat pracuje przy organizacji takich imprez (aktualnie w hotelu Chrabskim pod Warszawą) i który polecał nam parę zespołów z najwyższej półki, na które się jednak nie zdecydowaliśmy ponieważ ceny też mieli najwyższe (tak gdzieś od 4 tyś. wzwyż). Pytany więc przez moją mamę jak zespół powiedział krótko: "Bożena, uwierz mi kur....... że w życiu czegoś takiego nie słyszałem. Po prostu super".

Autor: Patrycja i Tomek

Na naszym weselu w dniu 24.09 zabawa była przednia i to nie jest tylko nasze zdanie ale również naszych gości. Zespół Avis na weselu to strzał w 10, gwarantujemy że nie zejdziecie z parkietu a czas na zabawie minie bardzo szybko. Gorąco polecamy !!

Autor: Leszek Ostrowski

Witam p.Arturze ... Pozwoliłem sobie do Pana napisać, bo .... po pierwsze chciałem podziękować za wspaniałą grę na weselu u mojego brata - (Krzysiek i Ola) w Zajeździe w Bogucinie - to ja poleciłem mu Pana zespół z kolei z polecenia innego mojego kolegi - Sławka Szulakowskiego. Było super - graliście tak, że "aż nogi same tańczyły" ... Oprócz tego, że wesele było "młode" i żywo reagowało na każdą prezentowaną przez Was piosenkę, tzn. "rwało" na parkiet, to dzięki Wam tak wszyscy dobrze się bawili ... A po drugie ... Dzięki za polecenie mojej firmy - SQL Zaproszenia Ślubne ... To miłe - nawet nie wiedziałem, że mnie Państwo polecacie na swojej stronie ... Jeśli macie ochotę, to proponuję umieszczenie reklamy Avis-u u mnie w firmie - jakiejś małej reklamy do powieszenia na ścianie, oczywiście nieodpłatnie - trochę przyszłych małżeństw się u mnie przewija - wcześniej, czy później będą szukać orkiestry :-) Pozdrawiam ! Leszek Ostrowski.

Autor: Ewelina i Mariusz

Wielkie podziękowania dla Artura i reszty zespołu Avis. Mówią że własnego wesela się nie pamięta, my jednak zapamiętamy ten wieczór na zawsze min. dzięki wspaniałej atmosferze jaką utrzymywaliście. Do wszystkich czytających: Jeżeli zastanawiacie się nad zespołem na jakąkolwiek imprezkę to AVIS będzie najlepszym wyborem. Gorąco polecamy ten skład!!!!!! Jeszcze raz wielkie dzięki Panie Arturze:)

Autor: Ola i Krzysiek Ostrowscy

Serdeczne podziekowania!!! Byliscie super, graliście u nas na weselu w restauracji "Nad Stawami" w Bogucinie.Profesjonalna organizacja imprezy, genialne poczucie humoru, szeroki repertur dla każdego i super wokaliści. Polecamy Avis bez zawahania bo to gwarancja niezapomnianej imprezy. Jesteście bezkonkurencyjni!!!

Autor: Kasia i Grzesio

Chcielibyśmy szczerze polecić wszytkim parom, które szukają ładnego i wygodnego samochodu do ślubu, wypożyczenie auta od zespołu AVIS. Za niewielkie pieniądze samochód został pięknie i gustownie udekorowany przez Panią Martę z AVISa i był do naszej dyspozycji (z kierowcą!!!) przez cały czas w dniu ślubu. Samochód prezentuje się okazale na tle innych, jest duży i wygodny, wiec Panny Młode, które mają suknię ślubną z tzw."dużym dołem" (tak jak było w naszym przypadku) będą czuły się komfortowo. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy zespołowi, a w szczególności Pani Marcie za profesjonalne załatwienie wszystkich spraw związanych z autem do ślubu. POLECAMY!!!

Autor: Kasia i Grzesio

Serdecznie dziękujemy zespołowi AVIS za profesjonalne poprowadzenie naszego wesela, które odbyło się w Boże Narodzenie 2005 r. w Hotelu Focus, oraz za wspaniałą muzykę serwowaną przez zespół. W pamięci zapadły nam także super światła i dymek, biesiady przy stołach (choć zdecydowanie za krótkie) oraz jednocześnie śmieszne i będące na poziomie zabawy.Pan Artur jest świetny jeśli chodzi o wodzirejowanie-prowadzi wesele na luzie, zabawnie i bezpretensjonalnie.Bez problemu spełniał nasze prośby dotyczące m.in. dedykacji.Pani Marta ma super głos choć u nas jakoś mało śpiewała. Jedyne czego nam zabrakło to kilku utworów typu walczyk, tango czy poleczka, a także tego, iż na oczepinach panna i kawaler, którzy złapali welon i muchę nie tańczyli z pozostałymi "kawalerami i pannami".No i trochę było za cicho w przerwach na posiłki. Jednak w sumie jesteśmy zachwycieni i non-stop oglądamy film z wesela.Mamy nadzieję, że będziemy jeszcze kiedyś na imprezie, na której będzie grał AVIS. Sedecznie pozdrawiamy wszystkich członków zespołu. Szczególne podziękowania i ukłony należą się za to, iż zespół zgodził się być z nami w Święta. Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJEMY.Szczęśliwi nowożeńcy.

Autor: Iwona

Jestescie exstra!!!!!!! Graliście u mojej koleżanki na weselu i bawilismy się wszyscy świetnie. Macie fajną wokalistke,gitarzysta jest super i ty Artur oczywiście też i ciekawe jaki jest ten wasz perkusista? Zobaczymy u mnie... POZDRAWIAM...

Autor: Kasia i Andrzej

Serdecznie dziękujemy Zespołowi Avis za uświetnienie naszej uroczystości weselnej. Stworzyliście wspaniałą oprawę muzyczną od pierwszych do ostatnich chwil. Zarówno my jak i nasi goście byli zachwyceni Arturem, Martą, Kubą i Filipem. Dzięki Wam cudowne wspomnienia pozostaną na zawsze. Kochani jesteście super!!! Jeszcze raz dziękujemy i z pewnością będziemy polecać Was wszystkim.

Autor: kelner Darek

Bardzo serdecznie polecam ten zespół, od dwóch lat pracuje na weselach i przyznam ze lepszego zespołu nie widziałem. Piosenki które mają na tej stronie w wogóle nie odzwierciedlają tego co jest grane na weselu. Oprócz tego świetnie zabawiają gości, tak dobre oczepiny widziałem w zasadzie pierwszy raz..... Serdecznie polecam również Dom Weselny Małgorzata gdzie pracuje, (Strzeniówka, koło Nadarzyna)

Autor: Kasia i Krzysiek

Na naszym weselu też zagrał zespół AVIS. Grali świetnie i trzymali poziom do samego końca zabawy. Wszyscy goście chwalili sobie muzykę i konferansjerkę pana Artura. Do tego fajne oczepiny, muzyka grana między stołami i profesjonalne podejście zespołu. Jak na lubelskie warunki jest to dość drogi zespół, ale solidnie zapracowali na każdą złotówkę, więc warto. Dziękujemy za świetną zabawę!

dodaj wpis o zespole muzycznym avis
Zespół weselny - orkiestra weselna - zespoły weselne - weselny Lublin Warszawa zespól muzyczny ivis
® wszelkie prawa zastrzeżone avis ivis 2012
fot: Marcin Kańtoch